Andreea Mantea, mesaj emoționant departe de România: „Simțim că nu avem nicio putere”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2020, 22:00
Andreea Mantea, mesaj emoționant departe de România: „Simțim că nu avem nicio putere”
Andreea Mantea nu va petrece Paștele în România. Sursa foto: Instagram

Andreea Mantea se află departe de România, iar sărbătorile pascale le va petrece fără tradițiile cu care s-a obișnuit, fără prieteni și oamenii dragi ei, doar cu micuțul David.

Andreea Mantea va petrece Paștele cu fiul ei, David, departe de țară

Andreea se află în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea Puterea dragostei, iar la Istanbul stă de aproape un an cu băiețelul ei, David.

Din cauza pandemiei de coronavirus, vedeta Kanal D nu poate veni în țară, iar asta o întristează foarte tare.

Prezentatoarea reality-show-ului de succes de la postul turc a scris un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram.

„Mi-e dor de România… Mi-e dor de familia mea! …mi-e dor de acasă! Mi-e dor de tradițiile pe care le-aș fi urmat dacă eram acasă. Mi-e dor de mersul la biserică și de cântat Prohodul alături de alte suflete! Mi-e dor de tot ceea ce însemna NORMAL!”, a scris Mantea.

„Putem să nu ne puerdem speranța”

„Trecem printr-o perioadă cumplită și simțim că nu avem nicio putere în a schimba ceva… Dar putem, dacă vrem! Putem să nu ne pierdem speranța și credința!”, a completat Mantea.

Postarea îndrăgitei prezentatoare de televiziune a primit o serie de comentarii pe Instagram.

„Sarut-mana și vă urez multa sănătate! Sărbători fericite alături de cei dragi sufletului d-tale! Nu am înțeles! Dumneata, vrei să părăsești emisiunea!!!; Aveți băiețelul cu dumneavoastră, un lux pe care mulți nu ni-l permitem, sărbători fericite și mulțumiții lui Dumnezeu că aveți ceva de preț”, sunt câteva dintre comentariile primite de Andreea.

„Perioada asta lungă și incertă…nimeni nu garantează că se va termina, ba chiar că va apare alt val din septembrie… stăm și respectăm, însă oamenii nu vor putea sta atâtea luni fără surse. Este o situație din care, oricât ai fi de optimist, tot te cuprinde deznădejdea…”, i-a scris altcineva.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×