Andreea Mantea, izolată la domiciliu împreună cu băiețelul său! Cei doi se distrează de minune

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2020, 20:35
Andreea Mantea, izolată la domiciliu împreună cu băiețelul său! Cei doi se distrează de minune
Andreea Mantea, izolată la domiciliu împreună cu David, băiețelul său. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă omenirea se confruntă cu una dintre cele mai amenințări din istoria sa, asta nu înseamnă că trebuie să ne pierdem zâmbetul de pe buze și optimismul că vor veni zile mai bune. Un astfel de mesaj transmite și Andreea Mantea, care a înțeles gravitatea situației și s-a izolat la domiciliu, în Turcia, transformând această perioadă nefastă în motiv de distracție, mai ales că îl are alături pe fiul său.

Andreea Mantea face mișcare și se distrează împreună cu băiețelul său

Iar micuțul David nu își mai încape în piele de bucurie, acum că mămica îi dedică tot timpul său. Cei doi dansează, colorează și gătesc împreună cât e ziua de lungă. Cu astfel de activități, nici nu mai încape vorba de plictiseală. La această concluzie au ajuns și admiratorii din mediul online, la vederea clipului video postat de frumoasa brunetă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Da, miscarea se face dimineata, dar acum, de cand stam in casa, este buna oricand! 🙈🤣🤣🤣 Daca ne ajuta si muzica, respectiv internetul, este si mai bine! 🤣🤣🤣

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea) pe

Da, miscarea se face dimineața, dar acum, de când stăm în casă, este bună oricând! ???? Dacă ne ajută și muzica, respectiv internetul, este și mai bine! ???”, a scris Andreea Mantea, pe contul său de Instagram, în dreptul unui filmuleț în care apare dansând alături de băiețelul său.

Reacțiile nu au întârziat să apară, mai ales că oamenii au fost surprinși de energia pozitivă care există în locuința îndrăgitei prezentatoare TV. „Sunteți foarte frumoși amândoi !! Esti o mămică perfectă!”, „Super tare! Așa să tot stai în casă, nu îți mai vine să ieși”, sau „Distrați-vă și aveți grijă de voi! Vă iubim”, sunt doar câteva dintre mesajele venite din partea internauților.

Cristi Mitrea îi declară război pacientului de la Gerota

În timp ce Andreea Mantea se izolează la domiciliu de teama coronavirusului, fostul său iubit are planuri de răzbunare. Luptătorul Cristi Mitrea este hotărât să-i aplice o corecție zdravănă bărbatului care s-a plimbat nestingherit prin Capitală, infectând cu bună știință peste 50 de persoane.

Dacă garantează cineva imunitate în cazul în care intru cu parul peste ăla care a venit din Israel și scuipă medicii, mă duc azi!! Se pare că a infectat 50 persoane! Eu nu înțeleg dacă e vŕajeală sau suntem idioți. Mi se pare enorm și ireal.

Adică după 2, 3 cazuri, nu-l izolai? Nu-l tranchilizai? Adormeai, nu știu. Poliție la ușă, gen?!? Legat de pat ca la nebuni. Se practică! Deci ori exagerați, ori suntem niște dobitoci”, a scris Cristi Mitrea pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×