Andreea Mantea şi fiul său, blocaţi în Turcia în timpul epidemiei de coronavirus. „Respectăm sfaturile celor avizați din domeniu”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/03/2020, 11:23
Andreea Mantea şi fiul său, blocaţi în Turcia în timpul epidemiei de coronavirus. „Respectăm sfaturile celor avizați din domeniu”
Andreea Mantea şi fiul său, blocaţi în Turcia în perioada epidemiei de coronavirus. Sursa foto: Facebook

Andreea Mantea ţine cont de avertismentele lansate de autoritati în această perioadă. În plină epidemie de coronavirus, vedeta TV a luat masuri de protectie corespunzatoare

Andrea Mantea şi fiul său trec prin epidemia de coronavirus în Turcia

Andreea Mantea şi fiul ei se află în Istanbul, Turcia. Vedeta nu vrea să revină în ţară şi se supune astfel regulilor impuse de autorităţi în plină epidemie de coronavirus în ceea ce priveşte călătoriile.

Da, sigur că da, l-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație. Ulterior hotărârii mele s-au închis mai multe școli și grădinițe.

Andreea Mantea şi-a retras fiul de la grădiniţă

O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum. Și măsuri de protecție luăm: nu ieșim decât dacă este absolut necesar, nu mergem în zone aglomerate.

Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei„, a spus Andreea Mantea, potrivit viva.ro.

Viaţa Andreei Mantea a fost dată peste cap de epidemia de coronavirus, aceasta anunţând că anulat totul până la revenirea la normal a situaţiei.

Mi-am schimbat toate planurile, atât evenimentele personale, cât și profesionale, vacanțele. Am oprit totul. Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să fim prudenți, responsabili.

Măsurile luate sunt pentru a combate această pandemie; ar trebui să fim uniți și ar trebui să încercăm să ne respectăm, să nu mai arătăm cu degetul. Să ne acceptăm, să fim constienți de răul pe care am putea să îl facem involuntar persoanelor dragi„, a explicat frumoasa prezentatoare TV.

Andreea Mantea a ales să rămână în această perioadă la Iatanbul, pentru a se confroma cerinşelor autorităţilor de a u călători în această perioadă.

Mă număr printre oamenii care respectă sfaturile celor avizați din domeniu. Nu este urgent să călătorim, și atunci de ce să o facem, dacă am fost rugați de autorități să nu o facem, spre binele nostru? Nu intenționez să călătoresc până când nu vom primi acordul și confirmarea că totul este bine și că lucrurile au intrat în normal„, a mai declarat Andreea Mantea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×