Cum putem avea o viață fericită. Parapsihologul Lidia Fecioru ne dezvăluie secretele

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
09/05/2020, 20:17
Cum putem avea o viață fericită. Parapsihologul Lidia Fecioru ne dezvăluie secretele

Parapsihologul Lidia Fecioru a dezvăluit secretele unei vieți fericite. Cum putem să fim liniștiți, cu frunțile descrețite, lipsiți de încordare și suferință, mai ales în această perioadă de grea încercare.

Lidia Fecioru ne spune cum putem avea o viață fericită

Toată planeta traversează o perioadă de grea încercare. Pandemia de coronavirus a dat peste cap întreaga lume și nimic din ce a fost nu mai este și nici nu va mai fi la fel. Parapsihologul Lidia Fecioru a vorbit despre obiceiurile pe care trebuie să ni le formăm ca să avem o viață mai bună, fericită.

„Să avem grijă de copiii noștri, de corpul nostru, de mintea nostră. Dacă ne lăsăm influențați de ceilalți va fi destul de greu să ne revenim și să ne menținem pe linia de plutire. E foarte important să-ți menții echilibrul psihic.

Oamenii ar trebui să învețe să aibă grijă de viața lor, să nu se mai uite în curtea celuilalt, să scape de invidie. Ei trebuie să știe că lingușirea este prima mască pe care o are un om și care cu siguranță îi va trăda”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Încredere în propriile forțe

Gândirea pozitivă și încrederea în noi înșine sunt cheile spre o viață sănătoasă. Fiecare zi trebuie începută cu afirmații și emoții pozitive și, în timp, se vor putea vedea schimbările.

„E foarte important să nu ne comparăm cu nimeni. E o mare greșeală să ne comparăm. Fiecare persoană e unică, trebuie să ne acceptăm așa cum suntem, nu să fim ca altcineva.

Oamenii trebuie să se concentreze pe tot ce înseamnă momentele frumoase”, a completat parapsihologul Lidia Fecioru.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×