Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru pentru 2020. Zodiile care vor da lovitura și vor avea un an perfect

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
28/12/2019, 19:43
Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru pentru 2020. Zodiile care vor da lovitura și vor avea un an perfect
Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru pentru 2020. Zodiile care vor da lovitura și vor avea un an perfect foto: Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au făcut previziunile pentru 2020 în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3. El a dezvăluit care sunt zodiile cu noroc major la bani și ce se întâmplă în viața fiecărui nativ.

Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru pentru 2020

Berbecul va avea un an de succes, dar prin muncă multă. Apar banii, dar încep să îi cheltuiască. Multe schimbări, iubirea e la cote înalte, dar este vulnerabil pe sănătate și s-ar putea duce la control medical. Poate crește salariul, dar în același timp pot crește cheltuielile.

Taurul are toate valențele bune. Se îmbunătățește dragostea, vrea să călătorească. Din punct de vedere economic, va câștiga la fel, totul este echilibrat. Să primească sfaturi bune înainte de a lua decizii. An provocator profesional, va munci foarte mult, pentru că va veni o provocare. Vor culege roadele muncii abia în 2021.

Cele mai norocoase zodii ale anului 2020

Gemenii se pot plia pe profesie sau spiritualitate. Este un an de transformare profesională, sufletească. Relația cu banii va fi complicată. Câștigă foarte mult, cheltuiesc foarte mult. Să încerce să fie temperați. Anul 2020 va fi mult mai relaxat pentru cei care au funcții economice.

Racii sunt prin excelență doritori de bani. Prosperitate, călătorii în străinătate, vor face prietenii, dar vor sta mai prost pe sănătate. Familia va fi prioritatea lor în acest an. Să facă un management flexibil și pliabil și toate aceste lucruri le vor aduce beneficii. Vor avea multe oferte la finalul anului.

Leul își poate schimba stilul de viață. Are un an prosper, banii vin, dar trebuie să controleze cheltuielile, să nu dea banii pe lucruri inutile. Vor avea și unele luni fluctuante. În rest, anul este super benefic.

Fecioara nu e prea cheltuitoare, dar va face prăpăd în bani. Stă foarte bine cu sănătatea, are un an prosper, nu trebuie să își facă griji pentru bani. Anul acesta își va oferi toate plăcerile vieții. Va trăi calm și lipsit de griji.

Balanțele se vor axa pe familie, bani, dragoste aventuroasă. Va trebui să muncească multe pentru ce va câștiga. Va primi bani din afaceri de familie, va vinde o proprietate, poate chiar o moștenire.

Scorpionii pun distracția, munca și sănătatea pe primul plan. Viața socială e foarte activă. Dacă au un loc de muncă legat de comunicare vor avea nevoie de profesori buni. E un an constant, fără modificări, similar cu 2019.

Săgetătorii vor munci și vor bune casa și familia pe primul plan. Banii vor fi cei mai importanți. Vor face foarte multe lucruri. Vor avea o atitudine mai curajoasă. Să lanseze orice idee de afaceri, chiar dacă vor risca.

Pentru Capricorni, imaginea banii comunicarea și casa sunt cele mai importante lucruri. An bun financiar, vor avea venituri mari și se vor simți fericiți cu atâția bani. Vor câștiga și vor cheltui cu ușurință.

Vărsătorii se concentrează pe muncă și spiritualitate. Din punct de vedere economic se vor descurca foarte bine și vor termina și mai bine anul. Neptun se dovedește planeta spiritualității și îi va ajuta să aibă intuiția necesară pentru a câștiga mai mulți bani.

Peștii care lucrează în domeniul hotelier vor avea un an perfect. Peștii au acces la prima mână de informații și vor avea beneficii. Va fi un an prosper, vor câștiga bani mulți, roadele muncii se văd încă din primele șase luni ale noului an.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×