Sfatul Zilei de duminică, 29 decembrie. Gemenii intră în conflicte

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/12/2019, 14:40
Sfatul Zilei de duminică, 29 decembrie. Gemenii intră în conflicte
Sfatul zilei de 29 decembrie 2019. Gemenii trebuie să evite conflicte. Sursa foto: timpul.md

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 29 decembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Încă e weekend, așa că nu ai chef de muncă, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni. Trebuie, totuși să ai mare grijă, pentru că riști să provoci conflicte nedorite cu o astfel de atitudine.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 29 decembrie

Berbec

Ţi se face o ofertă pe care nu e bine să o refuzi doar pentru că cel care ţi-o propune îţi este antipatic. Ar fi bine să analizezi lucrurile în profunzime înainte de a-l lua pe ‘nu’ în braţe. Numărul norocos al zilei: 1.

Taur

Priveşte lucrurile detaşat şi stai mai mult de vorbă cu persoana iubită. Nu merită să îţi faci inima amară pentru micile inadvertenţe care apar între voi. Cea mai bună soluţie să rezolvi problemele este comunicarea. Nu există, efectiv, o altă cale. Numărul norocos al zilei: 8.

Gemeni

Renunţă să te mai compari cu cei din jur pentru că nu ai absolut nimic de câştigat. Trebuie să faci anumite diferenţe când vine vorba de muncă, însă încearcă să te raportezi doar la tine. Numărul norocos al zilei: 13.

Rac

Dacă ai iertat pe cineva, asta nu înseamnă că poţi face ce vrei cu acea persoană de acum înainte. Una e să îţi fi greşit cineva într-un context şi alta e să profiţi de slăbiciunea acelei persoane pentru că a avut curajul să îşi recunoască vina. Numărul norocos al zilei: 5.

Leu

O persoană apropiată de sufletul tău trece prin momente destul de grele şi are nevoie de consilierea ta. Poţi fi un bun psiholog fără să foloseşti comparaţii sau cuvinte pompoase. Fii aşa cum eşti, căci felul tău de a fi este adevăratul medicament pentru ceilalţi. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară

Încearcă să îţi păstrezi luciditatea, oricât de mari ar fi emoţiile. Nu e o zi uşoară, e una plină de evenimente frumoase, însă tu nu eşti obişnuit cu lucrurile bune şi te sperii când ţi se întâmplă, în sfârşit, ceva frumos. Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță

Trebuie să scapi de balastul emoţional care te covârşeşte. Ieşi afară, plimbă-te prin parc, cheamă un prieten la o cafea, fă ceva ca să nu îţi mai îngreunezi această stare. Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion

Ai parte de un noroc formidabil azi. Nu lasă să îţi scape printre degete pentru că poţi ajunge departe. În sfârşit primeşti vestea mult aşteptată de la începutul anului. Numărul norocos al zilei: 3.

Săgetător

Câtă importanță acorzi viselor şi ce faci pentru ca ele să iasă din creierul tău şi să devină realitate, să devină ceva palpabil? Pune-ţi această întrebare în cel mai serios mod şi vei găsi răspunsurile la dilemele tale. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn

Tu reprezinţi autoritatea în familie. De cuvântul tău poate depinde soarta celor din jur, aşa că alege-le cu foarte mare grijă. Fii responsabil până la capăt. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător

E cazul să treci la treabă. Nu mai sta pe margine şi nu lenevi toată ziua. Uite-aşa trece ziua şi apoi te plângi că nu ai făcut nimic din ce ţi-ai propus. Numărul norocos al zilei: 10.

Pești

Întâlneşti o persoană despre care ai senzaţia că o cunoşti de-o viaţă. Vă sincronizaţi atât de bine, încât ești șocat. Te-ai gândit că ar putea fi sufletul tău pereche? Numărul norocos al zilei: 14.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×