Horoscop zilnic: duminică, 22 decembrie 2019. Gemenii se simt extenuați

Bogdan Solomon   
în Horoscop
21/12/2019, 13:57
Horoscop zilnic: duminică, 22 decembrie 2019. Gemenii se simt extenuați
Horoscopul zilei de duminică, 22 decembrie vine cu vești bune pentru nativi. Sursa foto: timpul.md

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de duminică, 22 decembrie 2019, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru cei mai mulți dintre nativi. Cu toate acestea, ar putea apărea unele provocări în viața profesională, așa că fii cu băgare seamă. Asigură-te că lași totul în ordine înainte să intri în vacanță!

Ce surprize îți rezervă horoscopul zilei de duminică, 22 decembrie

Dacă ești născut, însă, în zodia Gemeni, trebuie să ai mare grijă pentru că această săptămână te-a extenuat îngrozitor. Odihnește-te, altfel riști să clachezi tocmai acum, când sărbătorile bat la ușă. În plus, te așteaptă și o serie de provocări în plan sentimental.

Ai tendința de a-ți neglija partenerul de viață, iar acest lucru începe să deranjeze, mai ales că se apropie Crăciunul. Petreceți timp prețios împreună și așteptați-l cuminți pe Moșul. Problemele oricum nu pleacă nicăieri.

Berbec

Lasă comentariile în situația de față, pentru că acest vacarm chiar nu-şi are rostul. Chiar dacă ești o fire mai sonoră, care atunci când are ceva de spus, iese în față şi vorbeşte răspicat, de data aceasta cea mai bună soluţie e… tăcerea! Situaţia prin care treci nu merită atât de intens judecată, analizată, comentată pe toate părţile. Se va rezolva de la sine cu un dram de discreţie. Lasă discuţiile nervoase pe altădată, pune-te în pielea celuilalt şi gândește-te dacă ai chef azi de atâta zgomot!

Taur

Trece totul doar prin prisma raţiunii, chiar și relaţia de suflet, ceea ce poate diminua valorile iubirii, uitând de amabilitate, de zâmbet, de vorbe dulci, de tandreţe, detalii atât de importante pentru o viaţă sentimentală reuşită. Analizează totul la sânge, pentru că te vei îndoi în permanență de partener. S-ar putea isca o stare de tensiune care te va face să fii mai rece. Ai impresia că cel drag are ceva împotriva ta sau că intenţiile sale nu sunt bune. Sfatul nostru este să ai grijă să nu transformi prudenţa în distanţă!

Gemeni

Nu insista să finalizezi repede ce ai început, pentru că un ritm susţinut nu naşte decât extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cât te vei strădui mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari. De aceea, azi trebuie să faci totul lent şi chibzuit, fără a ţinti prea departe. Din aproape în aproape, vei putea materializa acest țel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, când încerci să te autodepășești. Ești om şi neputinţa poate fi atinsă la un moment dat!

Rac

Vei avea câştig de cauză într-o polemică aprinsă, pentru că deţii multe informaţii certe pe marginea subiectului aflat în discuţie, dar şi o atitudine mai sigură, care îți garantează supremaţia în faţă rivalilor. Nu te lăsa influenţat de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, şi nici nu coborî ochii în faţa celor puternici, ci fă-i un pas în faţă şi arată concret ce ştii să faci mai bine. Când o să ai ocazia să-ți demonstrezi măiestria în domeniul tău forte, nimeni nu te va putea intimida!

Leu

Te îndoiești de bunele intenţii ale celui care se oferă azi să te ajute într-o problemă pe care nu o poți soluționa de unul singur, dar nu are rost să-l privești cu suspiciune. E posibil ca sprijinul său să fie cât se poate de sincer şi doar tu ești cel care nu are încredere în nimeni, poate pentru că te-ai păcălit altădată cu privire la prietenia altora. Dacă nu accepți sprijinul oferit, s-ar putea să pierzi o prietenie frumoasă, poate chiar un ajutor de nădejde pe termen lung, deci nu fii atât de indiferent la gesturile de apropiere.

Fecioară

Trăiești un moment fericit în iubire: un mare vis ți se împlineşte acum. Poate iubeai pe cineva şi nici măcar nu aveai curajul să speri că vei primi vreodată un semn de simpatie, dar iată, îl primești acum într-o formă care te trimite în al nouălea cer. Este un eveniment direct dedicat inimii tale care te face să spui cu mâna pe inimă că este exact ceea ce doreai cel mai mult. Ești răsplătit cu ceva special doar pentru suflet şi simţi nevoia să împărtăşești bucuria cu cele mai apropiate persoane.

Balanță

Nu îți place deloc atmosfera de azi care se întunecă din ce în ce mai mult. Vezi în jur numai inamici şi obstacole şi, în loc să lupți cu starea negativă care te copleşeşte, parcă torni şi mai mult gaz pe foc. Ești într-un mediu ostil în care e şi normal să vezi peste tot numai părţile neplăcute. Nimic nu e atât de grav pe cât crezi. Depinde numai de atitudinea ta de a respinge ceea ce nu îți convine. Ignoră veştile proaste şi invidioşii care stau la pândă și implică-te cu mai multă pasiune în ceea ce îți place!

Scorpion

Când erai gata să renunți la un plan care ajunsese într-un punct sensibil, iată că apare şi neaşteptatul salt înainte care te readuce în cursă. Niciodată nu trebuie să cedezi, pentru că nici nu ştii cum abandonul poate surveni cu o clipă înainte să apară vestea succesului. Continuă să speri convins că te îndrepți în direcţia cea mai bună. Da, poate acum totul pare să evolueze mult mai lent şi mai greu, dar toate aceste eforturi se vor lega la un moment dat într-o reuşită demnă de toată lauda. Insistă oricât de lung ar părea drumul!

Săgetător

Viața ta gravitează acum în jurul iubirii, de parcă inima dictează cele mai importante decizii. Cât timp persoana iubită îți e alături te simţi atotputernic, pentru că îți extragi energia vitală din iubire! Ai încredere deplină în persoana care îți stă alături şi, dacă nu ai făcut deja pasul cel mare, te gândești deja la o viaţă împreună.

Capricorn

Fii deschis spre dialog pentru că se naşte un schimb excelent de opinii din care fiecare are ceva de câştigat. Nu-ți impune doar propriile păreri, pentru că ai putea primi de la ceilalţi suficiente soluţii interesante la întrebările care te frământă. Dacă fiecare îşi expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate şi claritate, vei vedea că orice situaţie dezechilibrată îşi va găsi mult mai repede rezolvarea, pentru că din acest dialog ies la iveală idei strălucite.

Vărsător

Ești rezervat la tot ce se petrece în jur. Rămâi rece, distant, oarecum dezinteresat de sensul în care merg lucrurile, şi vei vedea că efectele eventualelor hopuri nu vor mai fi la fel de mari. Nu ești genul care să tratezi de pe margine sau cu indiferenţă lucrurile care ți se întâmplă în cale, dar de data aceasta e mult mai bine să stai pe loc şi să nu te implici.

Pești

O eventuală greşeală nu e finalul eforturilor depuse, toate au o rezolvare pe lumea aceasta. Toți greșim, dar putem învăţa ceva util din asta ca să nu se repete şi altădată. Imediat trebuie să iei măsuri şi repară de urgenţă. O greşeală recunoscută este pe jumătate iertată, ba chiar ai putea primi din jur atât de multe sfaturi încât ceea ce părea a fi o gafă colosală se va dovedi a fi cea mai grozavă provocare pentru a demonstra cât de capabil ești să treci peste astfel de hopuri.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×