Cum ne afectează Luna Plină de pe 14 octombrie. Fenomenul care influenţează decizii majore

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 19:32
Cum ne afectează Luna Plină de pe 14 octombrie. Fenomenul care influenţează decizii majore
Pe 14 octombrie, Luna Plină își face din nou apariția. Sursa foto: avantaje.ro

Pe 14 octombrie, Luna Plină își va face din nou apariția, iar astrologii avertizează că acest fenomen aduce schimbări majore pentru cei mai mulți dintre nativi. Mai exact, această perioadă este benefică pentru o serie de schimbări importante, fie că vorbim despre viața profesională sau relația cu partenerul de viață.

Luna Plină îi determină pe nativi să facă schimbări importante

Chiar dacă unele influențe nu pot fi explicate, tradiția străveche cuprinde o serie de superstiții care, într-un fel sau altul, s-au adeverit de-a lungul timpului în viața de zi cu zi, motiv pentru care mulți dintre noi avem unele temeri când vine vorba despre Luna Plină. Spre exemplu, aceste momente s-au dovedit adesea nefavorabile în plan financiar, fiind afectată inclusiv starea noastră de spirit. Studiile arată că bărbații sunt cei mai sensibili, devenind irascibili în relația cu persoanele din jurul lor.

Luna Plină, din punct de vedere astrologic, este un fenomen care influențează în bine Spiritele Superioare și afectează Destinul Karmic (viitorul din această viață și toate viețile viitoare) la toate spiritele inferioare (certărețe, agresive, persoanele căsătorite din interes, care s-au cățărat pe șefi și s-au mai și căsătorit cu ei, să facă o carieră pe care o cred ei bună, politicienii care sug sângele poporului (indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta); cei care sar din pat în pat și au un trecut amoros dubios ”, a explicat astrologul Maria Cojocaru pentru click.ro.

Luna Plină îi afectează pe nativii tuturor semnelor zodiacale. Sursa foto: antena3.ro
Luna Plină îi afectează pe nativii tuturor semnelor zodiacale. Sursa foto: antena3.ro

Acest fenomen afectează toate zodiile

Totodată, trebuie spus că apariția Lunii Pline afectează toate cele 12 semne zodiacale și le înfluențează în foarte mare măsură deciziile importante. De aceea, dacă plănuiți să faceți o serie de schimbări, sfatul astrologului este să le amânați, pentru a evita riscul ca situația să vă scape de sub control. În plus, această perioadă face ca somnul nostru să devină mai agitat, așa că trebuie să avem mare grijă.

Din punct de vedere astronomic, fenomenul de Lună Plină se produce în momentul în care satelitul Pământului se află  în opoziție cu Soarele, adică  atunci când longitudinea ecliptică a Soarelui și a Lunii diferă cu 180 de grade. Chiar dacă o astfel de definiție pare destul de complicată, un lucru e cert: toți specialiștii sunt de acord că această fază a lunii are o influență puternică asupra pământenilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×