Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 9-15 septembrie. Berbecii primesc o lovitură dură

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 12:18
Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 9-15 septembrie. Berbecii primesc o lovitură dură
Mariana Cojocaru îți aduce horoscopul pentru perioada 9-15 septembrie. Sursa foto: national.ro

Mariana Cojocaru prezintă predicțiile sale pentru perioda 9-15 septembrie 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar cunoscutul astrolog îți spune cum să faci față schimbărilor importante care te așteaptă în următoarele zile.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 9-15 septembrie

Dacă ești născut în zodia Berbec, trebuie să știi că prima jumătate a lunii septembrie te va învăța o lecție dureroasă, dar benefică pentru viitor. În plus, nici Gemenii nu au parte de momente tocmai plăcute, mai ales din punct de vedere financiar.

Berbec

Chiar dacă pare că totul este împotriva ta și nu reușești să scapi de necazuri, încearcă să privești partea bună a lucrurilor. Dușurile reci de acum sunt dureroase, dar te vor învăța să ai o perspectivă mult mai matură asupra vieții tale.

Mariana Cojocaru și previziunile sale. Sursa foto: respectsiprietenie.ro
Mariana Cojocaru și previziunile sale. Sursa foto: respectsiprietenie.ro

Taur

Problemele financiare s-ar putea să îți dea bătăi de cap, așa că mai bine iei măsuri și amâni cheltuielile mari pe care ți le-ai propus. În plan sentimental, norocul îți va surâde, mai ales dacă nu te afli într-o relație.

Gemeni

Vei fi nevoit să înfrunți tot felul de situații dificile, astfel că Mariana Cojocaru te sfătuiește să îți menții optimismul la cote ridicate, pentru că numai așa vei putea să răzbești. Relația cu persoana iubită nu funcționează cum te-ai fi așteptat, însă nu trebuie să-ți pierzi calmul.

Rac

Locul de muncă îți aduce numeroase satisfacții, mai ales că reușești să ajungi în centrul atenției. Profită din plin de aceste momente speciale, însă încearcă să nu exagerezi. Ai tendința de a deveni euforic, iar această atitudine nu-ți face deloc bine.

Leu

Ai parte de noi oportunități în plan profesional. Schimbarea locului de muncă s-ar putea dovedi alegerea perfectă, însă ai mare grijă cum îți gestionezi banii.

Fecioară

Nu stai foarte bine, mai ales din perspectiva stării de sănătate. Nici în plan sentimental nu o duci tocmai bine. Ai mare grijă, comunicarea cu persoana iubită poate fi foarte deficitară. Mariana Cojocaru te sfătuiește să eviți pe cât posibil disputele inutile.

Balanță

Toamna îți aduce liniștea după care tânjești de foarte multă vreme. Profită din plin de aceste zile, însă nu neglija perioadele de odihnă.

Scorpion

Vei elimina toate persoanele negative din jurul lor. Este timpul să te eliberezi de cei care nu ți-au adus altceva decât probleme. Lasă în urmă toate amintirile neplăcute, care nu încetau să te bântuie.

Săgetător

Vei avea ocazia să-ți încarci bateriile, alături de familie și cei dragi. Profită din plin de zilele libere și odihnește-te. Nu este exclus să apară o serie de tensiuni în relația cu partenerul de viață, însă toate se rezolvă cu atitudinea potrivită.

Capricorn

Urmează o perioadă cu lucruri bune, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să apară schimbări de bun augur și în privința vieții profesionale. Te așteaptă noi oportunități și poate ar fi indicat să le dai curs.

Vărsător

Ai grijă la problemele de sănătate. Pe de altă parte, în septembrie, norocul îți poate surâde din punct de vedere emoțional. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai ocazia să cunoști sufletul pereche.

Peștii

Chiar dacă nu treci prin cele mai bune momente, îți păstrezi optimismul ridicat și asta îți face foarte bine. Știi că ești puternic și poți depăși orice situație negativă. Persoana iubită îți reproșează că nu-i acorzi suficientă atenție, așa că trebuie să te gândești la o soluție rapidă prin care să o împaci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×