Cum mai arată Nikita din România. Transformare incredibilă. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/06/2019, 13:31
Cum mai arată Nikita din România. Transformare incredibilă. FOTO GALERIE FOTO
Cum mai arată Nikita din România? Vedeta s-a stabilit în Spania. Sursa foto: CANCAN

Nikita, Mihaela Ispas pe numele ei, a fost una din marile descoperiri ale lui Dan Diaconescu, cel care la OTV a lansat o serie de nume celebre care rezistă și astăzi în showbizul mioritic. Fosta luptătoare, care s-a remarcat în mai multe emisiuni după aparițiile de la televiziunea lui Dan Diaconescu, a cochetat la un moment dat și cu muzica, dar fără mare succes.

Nikita din România, cândva celebră, acum anonimă

A devenit ținta glumelor și a protagonizat momente antologice în divertismentul românesc. Nikita nu avea teamă de nimeni și se lua la harță cu toată lumea, ba chiar îi amenința cu bătaia. Punctul culminant al ”carierei” sale de vedetă de televiziune a fost atins în emisiunea „Poveștiri de noapte”, unde îmbrăcată extrem de sumar, făcea baie în cadă, în direct.

Într-o altă emisiune ulterioară, aceasta dansa și cânta unul din hit-urile sale stârnind hohote de râs. Nikita a fost, pe lângă un personaj comic care ridica deseori cotele de audiență, prietenă cu celebrul transsexual Naomi, Florin Moldovan, în apărarea căruia a sărit când acesta a apărut tuns și bătut în platoul OTV.

Mihaela Ispas s-a stabilit în Spania

Nikita s-a remarcat cu o serie de momente umoristice la televizor și a fost o prezență în special în emisiunile difuzate de Acasă TV și OTV. Aici putem aminti de momentele în care recita din Eminescu sau îl confunda pe Constantin Brâncuși cu Constantin Brâncoveanu. De departe, cea mai memorabilă frază a ei rămâne: „Când vreodată s-ar fi așteptat Eminescu să vină Nikita la mormântul lui să-i aprindă o lumânare?”.

Au trecut mai bine de 10 ani de când Nikita nu mai apare la televiziunile din România și asta pentru că locuiește departe de țară. Și-a refăcut viața în Spania, unde este căsătorită și are doi copii frumoși. Mihaela Ispas a plecat din țară pentru că a vrut să o ia de la zero, mai ales că imaginea ei a fost puternic periclitată în urma aparițiilor sale televizate.

Mihaela locuiește de ceva timp în orașul Malaga din sudul Spaniei, iar despre ea nu se mai știe mare lucru în afară de asta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×