Cum își împarte Jorge viața între cei trei copii: ”E nebunia mai mare”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/05/2020, 17:27
Cum își împarte Jorge viața între cei trei copii: ”E nebunia mai mare”
Cum își împarte Jorge viața între cei trei copii: ”E nebunia mai mare”. Sursa foto: Instagram.com

Cântărețul Jorge este tatăl a trei copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani chiar dacă doar doi dintre ei îi poartă numele, fata cea mare fiind fiica soției sale Ramona, din prima căsnicie. Artistul susține că rolul de tată nu este unul ușor, recunoscând că niciodată nu ești pregătit să fii părinte.

Ce spune Jorge despre rolul de tată a trei copii

Cunoscutul artist are o familie frumoasă și numeroasă chiar dacă fiica sa din prima căsnicie, Karina, locuiește cu mama sa în Statele Unite ale Americii. Jorge este căsătorit de câțiva ani cu Ramona Prodea alături de care are un băiețel în vârstă de 3 ani pe nume David.

Cea de-a doua soție a cântărețului are la rândul ei un copil din prima căsnicie, Ilinca, care recent a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Jorge recunoaște că nu este ușor să fii părinte, mai ales că cei trei copii au vârste și preocupări diferite.

„Nu ești niciodată pregătit să fii părinte. Mereu te ia prin surprindere. La noi e nebunia mai mare în sensul că acum avem discuții existențiale cu Ilinca (18 ani).

După jumătate de oră ne jucăm cu David (3 ani) cu mașinuțele și ne uităm la desene, iar după o oră vorbim cu Karina (11 ani) despre cum să se integreze printre colegi în State”, a mărturisit artistul într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Cântărețul și-ar dori mai mult timp alături de fiica sa, Karina

„Fiecare părinte trece prin asta, la un moment dat, la timpul potrivit, la noi se întâmplă în același timp (râde)”, a mai spus Jorge.

Muzicianul îi iubește pe cei trei copii în aceeași măsură, însă depărtarea de fiica sa din prima căsnicie, Karina, este dureroasă. Jorge este optimist și convins că în viitorul apropiat o va putea vedea mai des.

Totodată, artistul și-ar dori să petreacă mai mult timp împreună cu Karina, spunând că totul merge în direcția cea bună pentru că are „un plan măreț în spate”.

„Mi-aș dori să pot să petrec mai mult timp cu Karina. Este ceva ce nu am putut controla – mutarea ei în Statele Unite. A fost o decizie de-ale mamei ei pe care am îmbrățișat-o necondiționat, chiar dacă de multe ori doare.

Distanța pot spune că ne-a apropiat și mai mult, însă de multe ori ne trezim nostalgici la vremurile când ne întâlneam mai des. Totul e spre bine. Există un plan măreț în spate, sunt sigur de asta”, a completat cântărețul.

Prezentatorul TV a mai declarat că nu-și poate închipui viața fără copii și fără muzică. Jorge a mărturisit că acestea sunt tot ce iubește mai presus decât orice pe această lume.

„Nu aș putea trăi fără copii și fără muzică. Sunt cele pe care le iubesc mai presus decât pe mine.

Sunt capabil să stau 12 ore în studio să cânt și să compun, dar și să stau cu copiii la joacă și la distracție”, a conchis artistul, potrivit sursei citate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×