Jorge este devastat. Nu își poate strânge în brațe fetița din cauza coronavirusului: „Plâng”

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/04/2020, 19:47
Jorge este devastat. Nu își poate strânge în brațe fetița din cauza coronavirusului: „Plâng”
Jorge nu își poate vedea fata din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Sursa foto: Instagram

Cântărețul Jorge este afectat și el din cauza pandemiei de coronavirus. Distanța dintre artist și fetița lui, care se află în Statele Unite ale Americii, îl face pe acesta să plângă tot mai des în ultimele zile.

Jorge duce dorul fetiței sale, Karina: „Plâng”

Oricât de puternic s-ar ține în fața celor din jur, sunt momente în care clachează. Jorge nu mai poate ascunde faptul că nu este bine, că se gândește mereu la Karina, fata lui, a cărei sosire din SUA a fost nevoit să o anuleze din cauza haosului produs de pandemia care afectează toată planeta.

Micuța Karina se află alături de mama ei, în America, iar Jorge avea plănuită o vacanță la Disneyland pentru luna iulie cu aceasta, însă nu știe dacă va mai fi bifată.

Și Walter Zenga este despărțit de copii

„Am anulat venirea Karinei din luna martie anul acesta încă dinainte de a se închide granițele cu SUA, tocmai pentru a o proteja. Îmi lipsesc întâlnirile cu Karina”, a declarat Jorge pentru viva.ro.

„Oricât de puternic aș fi sau cât de tare m-aș crede, dorul de Karina mă face uneori să plâng. Și când îmi vine să plâng… plâng. În aprilie, aveam totul cumpărat pentru majoratul Ilincăi în Disneyland. Totul anulat. Avem bilete luate în iulie în concediu, dar vom vedea din aproape în aproape”, a mai spus Jorge pentru aceeași sursă.

Jorge a mai spus că respectă cu sfințenie toate restricțiile impuse de autorități deoarece nu are încotro.

Nu este singurul personaj celebru care stă departe de familie în această perioadă. Printr-o situație similară trece și antrenorul italian Walter Zenga, ai căror copii sunt în Dubai, alături de nevasta lui, Raluca.

Walter își petrece carantina în Italia, la un complex sportiv din Cagliari și spune că abia așteaptă să își strângă copiii în brațe, pe care nu i-a mai văzut de o lună.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×