Walter și Raluca Zenga, despărțiți de carantină. Ea este în Emirate cu copiii, el în Italia: „Nu ne-am mai văzut de o lună”

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/04/2020, 17:13
Walter și Raluca Zenga, despărțiți de carantină. Ea este în Emirate cu copiii, el în Italia: „Nu ne-am mai văzut de o lună”
Raluca Zenga, în carantină cu copiii, în Dubai, Walter, în Italia. Sursa foto: Instagram

Walter și Raluca Zenga formează unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă, din cauza situației care a cuprins întreaga planetă, cei doi nu pot petrece timpul ca o familie, ci la mii de kilometri depărtare.

Walter și Raluca Zenga, despărțiți din cauza coronavirusului

De mai bine de o lună nu s-au văzut. Walter este în carantină în Italia, în timp ce Raluca Zenga se află la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, împreună cu copiii.

Walter și Raluca Zenga au vorbit despre perioada aceasta dificilă și abia așteaptă să se strângă din nou în brațe la finalul acestei crize.

Walter: „Încerc să fiu aproape de copii prin telefoane”

„Suntem de o lună despărțiți. Nu ne-am mai văzut de o lună. Încerc să fiu aproape de copii prin telefoane, prin video-call. Sper din tot sufletul ca în curând să revenim împreună”, a declarat Walter Zenga prin Skype, la Teo Show.

„Noi suntem în carantină de acum o lună. Acum ministerul a zis că linia de infectare s-a dus spre o scară de normalitate. Cred că vom face Paștele în carantină. Poate că după Paște va fi un pic mai ușor”, a mai spus antrenorul de fotbal.

„Eu am ales să stau în cartierul general de la Cagliari, avem motelul nostru cu toate utilitățile, aici unde ne-am antrenat. Eu mă antrenez în sala de forță de la club. Mă uit la Netflix și, din zece în zece minute mai sun acasă să vorbesc cu copiii și cu Raluca”, a adăugat Walter.

Raluca și Walter au împreună doi copii, de care are grijă ea în această perioadă grea. Cei doi s-au stabilit în Dubai în urmă cu opt ani, acolo unde duc o viață de lux.

Locuința în care locuiește Raluca este la câteva minute de plajă, foarte aproape de cel mai mare mall din Emirate, Dubai Mall.

Raluca Zenga a mărturisit la Teo Show că îi este foarte dor de soțul ei și că se bucură că e sănătos, după ce a văzut tot ce s-a întâmplat în Italia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×