Cum arată fiica vitregă a lui Jorge. Ilinca a împlinit de curând 18 ani – Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/04/2020, 11:47
Cum arată fiica vitregă a lui Jorge. Ilinca a împlinit de curând 18 ani – Foto
Cum arată fiica vitregă a lui Jorge. Ilinca a împlinit de curând 18 ani. Sursa foto: Instagram.com

Pe cântărețul Jorge îl știe toată lumea, însă puțin știu detalii despre viața sa amoroasă și familie. Ilinca, fiica vitregă a artistului, care a devenit majoră recent apare rar în public, dar este de o frumusețe răpitoare, la fel ca mama sa Ramona Prodea.

Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge a împlinit 18 ani. Cum și-a serbat ziua

Cântărețul și prezentatorul TV Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți din vara anului 2013 și au împreună un băiețel. Fiecare dintre ei are câte o fată din căsniciile anterioare, iar de curând Ilinca, fiica vitregă a artistului a devenit majoră și a sărbătorită acasă, în sânul familiei.

Fata Ramonei Prodea din prima căsnicie urma să-și petreacă ziua de naștere în Franța, dar a anulat vacanța pentru o petrecere cu baloane și dulciuri, alături de cei dragi. Jorge o iubește enorm pe Ilinca, chiar dacă este fiica sa vitregă și nu ezită să o răsfețe ori de câte ori are ocazia.

„Am petrecut în patru, i-am făcut câteva cadouri importante Ilincăi, cu ocazia împlinii celor 18 ani. Am ratat aniversarea la Disneyland, însă am fost în familie”, a mărturisit artistul pentru click.ro.

Fata Ramonei Prodea din prima căsnicie, de o frumusețe rară

„Noi stăm de peste trei săptămâni în casă și respectăm cu strictețe ordinele autorităților. Nici la studioul de înregistrări nu am mai fost decât de 2 sau 3 ori până acum”, a mai spus Jorge, potrivit sursei menționate.

Tânăra domnișoara pare că nu a fost deranjată de faptul că și-a petrecut ziua de naștere fără prieteni. Ilinca s-a delectat cu dulciuri din belșug și a fost răsfățată și alintată pe măsură de familia sa. Fiica vitregă a cântărețului este pasionată de modă și make-up și chiar are un vlog pe canalul de Youtube, în limba engleză.

Ilinca a simțit nevoia să le spună fanilor de pe rețelele de socializare că a fost nevoită să-și anuleze evenimentele pe care le avea programate, inclusiv excursia la Paris și examenele de admitere pentru o facultate la care-și dorește să meargă.

Tânăra a dezvăluit că este frustrată că nu poate face nimic perioada aceasta din cauza pandemiei de coronavirus, mai ales că este greu să stea acasă fără să aibă activități. De asemena, fata simte lipsa prietenilor, ieșirilor în oraș, dar încearcă să vadă partea plină a paharului.

Fiica vitregă a lui Jorge și-a sfătuit fanele să se aranjeze chiar dacă stau în casă, dacă acest lucru le face mai fericite. De asemenea, îi îndrumă pe ceilalți să petreacă cât mai mult timp cu familia sau să-și descopere noi aptitudini sau pasiuni, numai să nu stea toată ziua numai în pat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×