Cum i s-a schimbat viața lui Teo Trandafir în izolare: ‘”Mă simt mult mai în siguranţă la serviciu decât acasă”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
06/04/2020, 08:29
Cum i s-a schimbat viața lui Teo Trandafir în izolare: ‘”Mă simt mult mai în siguranţă la serviciu decât acasă”
Teo Trandafir, despre cum i s-a schimbat viața de când este la izolare sursă foto: facebook

Teo Trandafir s-a adaptat din mers la noul stil de viață. Noul coronavirus o ține în casă. Emisiunea o face pe Skype, la cumpărături merge o dată la două săptămâni și se spală pe mâini de 100 de ori pe zi.

Teo Trandafir, în era COVID-19: „Să privim cu mai multă îngăduință sistemul medical”

Teo Trandafir face și ea parte din grupul oamenilor de televiziune care lucrează de acasă, în izolare. Nu și-a suspendat activitatea cu emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, ci o face din sufragerie, pe Skype.

„Din moment ce nu se mai permite interacţiunea umană, orice emisiune se adaptează. Din punct de vedere tehnic, am trecut la comunicare pe Skype sau alt mijloc la îndemâna invitatului. Asta ne-a permis să vorbim cu oameni din străinătate, pe care nu i-am mai văzut de mulţi ani”.

„Am avut norocul extraordinar că oamenii care se ocupă de managementul televiziunii să ia rapid măsurile de distanţare socială şi de igienă strictă impuse de această epidemie. Ca să înţelegeţi, eu mă simt mult mai în siguranţă la serviciu decât acasă. Ar trebui să privim cu mai multă îngăduinţă, fiecare în ţara lui, sistemul lui medical, şi să încercăm să-l îmbunătăţim după acea”,  a declarat Teo pentru Click.

Dezinfectează tot ce poate și stă izolată tot timpul

În această perioadă de grea încercare, toată lumea îndeamnă la bunătate, la răbdare, introspecție, meditație și analiză. Teo Trandafir crede că ceea ce trăim este doar o lecție care trebuie învățată și să nu ne întarcem de unde am plecat, după ce se va fi terminat această criză mondială și totul va reveni la normal.

„Mi-am dat seama că, încă o dată, zicala aceea ”Ca la noi la nimenea” este o prostie. Am crezut că sistemul medical din Statele Unite este infailibil şi că acolo cetăţenii sunt protejaţi până şi de pronia divină. Nu e chiar aşa. Marea mea teamă este că, după ce am descoperit toate lucrurile astea să nu cumva să uităm în câteva luni.

„Eu stau izolată tot timpul, cu excepţia celor două ore de emisie. Ieşim o dată la două săptămâni la cumpărături, repede şi fără să stăm mult. Dezinfectăm tot ce putem, dar dacă nu ieşim nu avem motive să exagerăm. Avem tot ce ne trebuie din acest punct de vedere. Ne spălăm de 100 de ori pe mâini”, a mai spus Teo.

Pentru că femeia pe care o avea la treburile casnice nu mai poate ajunge perioada asta, toate treburile au rămas în grija ei. Dar nu se plânge, pentru că are un ajutor de nădejde, fiica ei, care este, deja, o adolescentă în toată regula.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×