Mersul trenurilor! CFR Călători anunță întârzieri și de 75 de minute, în Gara de Nord

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
28/11/2018, 14:22
Mersul trenurilor! CFR Călători anunță întârzieri și de 75 de minute, în Gara de Nord GALERIE FOTO
Cum circulă trenurile CFR! Ce întârzieri s-au produs

CFR Călători a emis un comunicat prin care a informat cu privirile la întârzierile trenurilor din Gara de Nord. Vremea rea din ţară le-a pus probleme oamenilor care au circulat astăzi, existând întârzieri şi de 75 de minute la mersul trenurilor.

Trenurile care au avut întârzieri sunt: IR 1696 Timișoara – Craiova – București Nord (75 de minute), IR 1658 Bacău – București Nord (55 de minute) și IR 1570 Galați – București Nord (30 de minute). Comunicatul emis de CFR Călători, cu privire la întârzieri: „Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anunţul CFR Călători! Mersul trenurilor

Un număr redus de trenuri înregistrează la această oră întârzieri la sosire, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo sau de pregătirea şi verificarea suplimentară a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă. În această perioadă, angajaţii companiei CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, verifică starea infrastruturii pe toate secţiile de cale ferată de pe raza celor 17 judeţe aflate sub cod galben de ninsori şi viscol, iar pe segmentele unde situația o impune se va intervi cu personal de specialitate şi utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească”, este mesajul CFR Călători.

Doi angajaţi ai CFR deszăpezesc un tren în gară
Doi angajaţi ai CFR deszăpezesc un tren

Ninsorile şi vremea rea din România au fost anunţate de ANM, care a emis inclusiv o avertizare de cod galben, valabilă de miercuri, 28 noiembrie, ora 2:00, până la 20:00. Şi drumurile au fost afectate de ninsorile care au căzut în ultimele ore, iar INFOTRAFIC a anunţat că se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri de la noi din ţară.

Închide ×