Cum au petrecut Irina și Răzvan Fodor de 1 Mai. Au păstrat tradiția chiar și în izolare

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
02/05/2020, 21:47
Cum au petrecut Irina și Răzvan Fodor de 1 Mai. Au păstrat tradiția chiar și în izolare
Cum au petrecut Irina și Răzvan Fodor de 1 Mai. Sursa foto: Instagram

Petrecere unică pentru Irina și Răzvan Fodor de 1 Mai, în plină izolare. Cei doi au păstrat tradiția și anul acesta. Au băut un pahar de șampanie, au socializat și…s-au simțit minunat.

Petrecere în izolare, de 1 Mai, pentru Irina și Răzvan Fodor

Pentru că anul acesta pandemia de coronavirus ne-a dat toate planurile peste cap și ne-a ținut în casă de Sărbători, departe de cei dragi, fiecare a improvizat cum și ce a putut pentru a mai schimba puțin atmosfera, măcar de 1 Mai.

Soții Fodor așa au făcut. Au respectat măsurile impuse de autorități, dar au schimbat puțin registrul. După lăsarea serii, Răzvan și Irina Fodor au ieșit în ”oraș”, așa cum obișnuiau în fiecare an de 1 Mai.

”Simulare de 1 mai. Ne era frică să nu ne pierdem antrenamentul. S-a dovedit că l-am pierdut. Repetați cel puțin o dată pe săptămână, să nu pățiți la fel”, a scris Irina Fodor în dreptul clipului video postat pe pagina de Instagram.

Toate restaurantele sunt închise în această perioadă, iar soții Fodor au respectat regulile. Au adus, însă, restaurantul la ei acasă și au simulat petrecerile și ieșirile în oraș de altădată, ca să nu își piardă „antrenamentul”, cum a spus Irina. Fanii s-au amuzat copios de „ieșirea” lor.

Ce activități au Irina și Răzvan în izolare

Deși se află în izolare, soții Fodor au tot flul de activități, care de care mai interesante. Când nu se joacă cu fetița lor, grădinăresc, sau se ocupă de treburile casnice.

Zilele trecute, de exemplu, s-au distrat copios în momentul în care Irina l-a tuns pe Răzvan. Artistul a avut încredere în soția lui și bine a făcut, rezultatul a fost peste așteptări.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×