Cum au fost surprinși Smiley și Gina Pistol la Untold. Imaginea care a devenit virală pe Internet

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
06/08/2019, 16:48
Cum au fost surprinși Smiley și Gina Pistol la Untold. Imaginea care a devenit virală pe Internet
Gina Pistol și Smiley ar forma un cuplu. Sursa foto: cancan.ro

Despre Gina Pistol și Smiley s-a tot scris că ar avea o relație. Au fost surprinși de mai multe ori împreună, însă niciodată nu au recunoscut că între cei doi ar fi ceva. Cu toate acestea, unele mesaje pe care le scriu de multe ori în același timp pe rețelele de socializare arată ca și cum și-a transmite declarații de dragoste.

Gina Pistol + Smiley = TOGETHER… cel puțin la Untold

Cei doi au fost surprinși la festivalul Untold de la Cluj Napoca weekend-ul trecut. Un fan a reușit să obțină cea mai râvnită poză de către paparazzi: cea în care vedeta de la PRO  și cea de la Antenă apar împreună. Imaginea s-a viralizat în mediul online, iar speculațiile au reapărut cum că vedetele care lucrează la trusturi diferite nu s-ar fi despărțit niciodată, ci continuă relația lor secretă sau… mai puțin secretă, de acum? Rămâne de văzut dacă porumbeii vor vrea să facă un anunț.

Până una alta, Gina Pistol a spus că dacă va fi cerută în căsătorie, făcând aluzie la un om special care ar exista în viața ei, ar renunța cu siguranță la numele ei de familie de dragul partenerului. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 se emoționează de fiecare dată când este întrebată de cântărețul Andrei Maria.

gina pistol smiley untold
Fotografia cu Smiley și Gina Pistol de la Untold care s-a viralizat. Sursa foto: cancan.ro

Gina Pistol ar fi dispusă să renunțe la numele ei

„Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a spus Pistol recent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×