Scandal după concertul lui Smiley de pe litoral. Oamenii și-au cerut banii înapoi! Ce s-a întâmplat

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/06/2019, 10:40
Scandal după concertul lui Smiley de pe litoral. Oamenii și-au cerut banii înapoi! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Scandal dupa concertul lui Smiley

A fost scandal după concertul lui Smiley de pe litoral! Turiștii au lat cu asalt litoralul românesc. Stațiunile sunt pline ochi, iar patronii de restaurante și terase fac tot posibilul să aducă cât mai mulți clienți la localurile lor, așa că organizează fel de fel de concerte, pentru toate gusturile.

Scandal pe litoral, după concertul susținut de Smiley

Așa s-a întâmplat și pe plaja ”Trei papuci”, unde a avut loc un concert susținut de celebrul Smiley. Organizatorii au oferit celor care au luat parte a spectacol și niște jetoane cu care participanții la concert puteau să primească pizza și o băutură.

Concertul a început, Smiley și-a făcut treaba pentru care fusese angajat. Oamenii au cântat împreună cu el, au dansat și s-au simțit bine. Copiii au fost cei mai fericiți, deoarece și-au văzut în carne și oase artistul preferat. Și mulți  părinți s-au simțit bine, până când au încercat să folosească jetoanele respective.

Mulți dintre participanții la concertul lui Smiley nu au apucat să-și folosească jetoanele, deoarece organizatorul a închis bucătăria

Unii au reușit să folosească cu succes jetoanele primite la intrare, dar  spre sfârșitul spectacolului, mulți au avut o surpriză foarte neplăcută. Organizatorii au închis bucătăria și aurefuzat să le mai dea oamenilor pizza promisă, așa că spiritele s-au încins destul de repede, potrivit replicaonline.ro.

Cei care nu au apucat să folosească jetoanele au început să ţipe şi să îşi ceară banii înapoi pe jetoanele nefolosite, în timp ce persoana care încasase sumele de bani insista că nu poate face acest lucru! „Am închis casa, am banii în gestiune, rezolvăm problema… mâine. Degeaba mă filmaţi acum!”. Dar, la întrebarea: „Când mâine? La ce oră ne recuperăm banii?”… tăcere! Mai multe persoane care au rămas şi cu banii daţi, şi fără mâncare, au ameninţat că vor face plângere la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×