Cum arăta Viorica de la Clejani în tinerețe. Celebra cântăreață era roșcată și mult mai slabă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/02/2020, 11:50
Cum arăta Viorica de la Clejani în tinerețe. Celebra cântăreață era roșcată și mult mai slabă GALERIE FOTO
Viorica de la Clejani, de nerecunoscut. Cum arăta pe când avea doar 20 de ani. Sursa foto: Facebook

Mai plinuță, cu părul blond și mereu pusă pe șotii. Așa o știm cu toții pe Viorica de la Clejani, însă îndrăgita interpretă de muzică a încercat de-a lungul timpului mai multe schimbări de look, până să ajungă la cel care a consacrat-o. Așa se face că în tinerețe era, practic, de nerecunoscut. Și nu vorbim aici doar despre multele kilograme în minus.

Transformare incredibilă. Cum arăta Viorica de la Clejani în tinerețe

Pe când avea doar 20 de ani și bătea timidă la porțile afirmării, Viorica nu părea foarte atrasă de blondul care a făcut-o celebră, preferând să-și vopsească părul în diverse nuanțe de roșcat.

Cât despre lupta cu kilogramele în plus, nici nu se punea problema, pentru că solista era atât de slabă, încât imaginea postată de fiica sa pe rețelele de socializare, le-a dat serioase bătăi de cap fanilor.

Unde este Viorica? Nu o văd”, „Roșcata aia slăbuță e Viorica noastră? Nu cred”, sau, „Ce frumusețe și-a tras Ioniță. Viorica știe?”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor luați prin surprindere de fotografia cu pricina, spre amuzamentul Margheritei.

Viorica de la Clejani, reacție de zile mari pe Instagram: „Nu mai vreau femei urâte în lista mea”

Nu ezită să spună lucrurilor pe nume, mai ales când cineva reușește să o scoată din sărite. De data aceasta, în colimatorul Vioricăi de la Clejani au intrat fetele frumoase care încearcă prin toate mijloacele posibile să atragă atenția soțului său.

Iritată la culme, interpreta de muzică de petrecere nu a stat prea mult pe gânduri și le-a pus la punct pe admiratoarele lui Ioniță printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Bună ziua! Nu mai vreau în lista mea de prieteni femei urâte și frustrate, oameni bolnavi psihic, retarzi. Am nevoie de prieteni puțini, dar buni, cu bun simț, cu o stare pozitivă, nu negativă.

Restul să se ducă la balamuc să se interneze. Oamenii aceștia nu au ce căuta în lista mea de prieteni.

Mi-e milă de fetele astea tinere, cățelele astea care sunt cele mai active pe conturile de socializare și se dau la bărbați însurați, mai ales la persoane publice. Aveți grijă, că vă mănânc”, a scris Viorica de la Clejani pe contul său de Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×