Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe, când a intrat în PSD! Ce coafură avea. FOTO

Ana Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
06/05/2019, 15:31
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe, când a intrat în PSD! Ce coafură avea. FOTO GALERIE FOTO
Sursa Foto: Hepta

Viorica Dăncilă este unele din persoanele cele mai discutate din țară la momentul actual. Mulți se întreabă cum arăta premierul României în tinerețe și cum alegea să-și poarte părul. Deseori coafura prim-ministrului a fost motiv de glume în spațiul public (Vezi imaginile in GALERIA FOTO).

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe?

Luna trecută, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre schimbarea făcută de aceasta. „Să ştiţi că mi-a plăcut coafura asta. Vedeţi cum e părul acesta? Îi cade natural. Este pentru prima dată când firele de păr nu sunt chinuite, de când o văd eu pe doamna Dăncilă“, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Viorica Dăncilă a obișnuit cetățeii, la fiecare apariție, cu cocul care i-a devenit deja emblemă. Coafura în cauză i-a atras multe glume, critici, dar și comentarii admirative. În urmă cu puțin timp, prim-ministrul a fost suprinsă cu un look mult mai lejer, schimbare observată de majoritatea persoanelor publice. „Dintr-o dată, uitaţi-vă, şi faţa ei este alta. Până acum, întotdeauna trebuia să contorsioneze, să umfle, să fie un soi de şerpi, nu trebuia lăsat părul să cadă nicio clipă, astfel figura era atrasă de păr. Păr dat cu fixativ şi faţă dată cu fixativ. Acum parcă nici rujul nu mai este atât de strident. A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire, de schimbare la faţă, lucru care mie îmi place. O admir în această nouă postură. Da, e mai umană“.

Viorica Dăncilă, coafură din tinerețe
Sursa Foto: Hepta

Viorica Dăncilă, schimbare imensă de look la întâlnirea cu ambasadoarea Chinei

Șeful Guvernului din Capitală a adresat felicitări doamnei Juang Yu pentru faptul că a preluat recent postul de ambasador extraordinar al Republicii Populare Chineze din România. Prim-ministrul a asigurat-o pe aceasta de un sprijin imens pentru ducerea la îndeplinire a mandatului său.

„Convorbirile au reliefat caracterul dinamic al dialogului politic și al cooperării bilaterale dintre România și R. P. Chineză, ce au la bază o îndelungată prietenie, înțelegere și respect reciproc, consolidată în cele șapte decenii de la stabilirea relațiilor diplomatice.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×