Viorica Dăncilă, apariție surprinzătoare în această dimineață la Fetești! Foto cu schimbarea de look

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 15:43
Viorica Dăncilă, apariție surprinzătoare în această dimineață la Fetești! Foto cu schimbarea de look GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă, apariție surprinzătoare la Fetești

Viorica Dăncilă a avut o apariție surprinzătoare în această dimineață la Fetești. Premierul României a participat la ceremonia prilejuită de introducerea în serviciul de luptă permanent poliție aeriană, sub comandă națională, a aeronavelor F-16 Fighting Falcon. Ceremonia a avut loc Baza Aeriană 86. Premierul României a apărut cu o altă coafură față de cum ne-a obișnuit până acum. Vezi imaginile in galeria foto

Viorica Dăncilă, apariție surprinzătoare la Fetești

„Viorica Dăncilă a avut o apariție surprinzătoare la Fetești. Premierul României a purtat o ținută de culoare neagră, iar pe dedesubt o bluză de culoare aurie. Sunt onorată să particip alături de dumneavoastră la acest moment important pentru Forțele Aeriene Române, introducerea în Serviciul de Luptă Permanent Poliția Aeriană sub comandă națională a aeronavelor multirol F-16 din cadrul escadrilei 53 vânătoare.

E o zi importantă pentru Forțele Aeriene Române care pot opera de astăzi pentru apărarea spațiului aerian național cele mai performanete aeronave de luptă din dotare, dar și pentru România care a reușit să întărească în mod semnificativ capabilitățile noastre de apărare”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul ceremoniei.

Viorica Dăncilă a participat la ceremonia de la Baza Aeriană 86
Viorica Dăncilă a participat la ceremonia de la Baza Aeriană 86

Premierul a participat la ceremonia organizată la Baza Aeriană 86 de la Fetești

„Dotarea cu avioane avansate din punct de vedere tehnologic care și-au demonstrat eficiența în cadrul NATO și care permit abordarea unui spectru larg de misiuni contribuie la descurajarea oricăror intenții ostile ce pot proveni din această zonă geografică. Guvernul României va acorda tot sprijinul necesar pentru continuarea acestui proces de modernizare esențial pentru consolidarea posturii de apărare a țării noastre și pentru creșterea profilului României ca furnizor de securitate”, a mai spus premierul.

La ceremonia organizată la Baza Aeriană 86 de la Fetești a participat și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș. Avioanele F16 cumpărate de statul român în urmă cu doi ani vor fi folosite în primele misiuni de poliție aeriană pentru NATO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×