Cum arată un BMW M5 după 658.000 de kilometri parcurși și două motoare schimbate VIDEO

Cum arată un BMW M5 după 658.000 de kilometri parcurși și două motoare schimbate VIDEOGALERIE FOTO
Cum arată un BMW M5 după 658.000 de kilometri. Sursa foto: adevarul.ro

Wow, cum arată un BMW M5 după 658.000 de kilometri parcurși și două motoare schimbate! Un american pare că a făcut afacerea vieții sale, după ce și-a oferit luxul de a-și cumpăra un BMW M5. Mașina nu este nici pe departe nouă, însă proprietarul este în al nouălea cer de fericire, chiar dacă acesta ar putea fi cel mai ”alergat” BMW M5 din lume!

Cum arată un BMW M5 după 658.000 de kilometri în bord

Americanul respectiv a fost atât de încântat de mașină, încât a zburat 1200 de km pentru a o cumpăra, din Chicago, la Atlanta. Și nu a regretat deloc. S-a ales cu un BMW M5 de toată frumusețea. Bolidul are un motor V8 de 4.9 litri si nu mai puțin de 400 CP!

Chiar dacă mașina are 16 ani, fiind fabricată în 2003 și are nu mai puțin de 658.000 de km în bord, aceasta arată foarte bine. Pasionatul auto a spus însă că aceasta are câteva probleme.

Americanul a plătit 8.000 de dolari pentru BMW-ul cu 658.000 de kilometri

Trapa nu mai funcționează atât de bine ca la început, are un prag avariat puțin, iar bara din față are o mică gaură. În plus, interiorul a fost schimbat, deoarece scaunele nu mai arătau atât de bine.

Ceea ce l-a atras la mașina respectivă a fost istoricul din cartea service. Toate piesele schimbate apar în cartea service, cu tot cu chitațe. Mașina a mai avut doi proprietari, însă aceștia au avut grijă de ea, deoarece maina arată foarte bine și funcționează la fel de bine, deși pe tester-ul auto pe care cumpărătorul l-a pus pe mașină apăreau nu mai puțin de 51 de erori.

Americanul a plătit pentru mașina respectivă nu mai puțin de 8.000 de dolari și este foarte mulțumit de achiziția făcută. Acesta a promis că va mai investi ceva bani în mașina respectvă, pentru a o face ca nouă!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×