Un milionar s-a filmat când şofa cu 305 km pe oră, pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti!

Filon Stan  
înVideo
04/12/2017, 15:45
Un milionar s-a filmat când şofa cu 305 km pe oră, pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti!

Un milionar turc, cunoscut al cafenelelor şi cluburilor bucureştene, a şofat pe o autostradă din România fix ca pe un circuit de mare viteză pentru Formula 1! Mai mult, turcul a postat pe internet grozăvia, iar poliţia este pe urmele sale! 

Acesta a înregistrat un record absolut de viteză în România: 305 kilometri pe oră! Cu atât s-a filmat milionarul pe autostrada Bucureşti-Ploieşti. Imaginile au apărut în presa tabloidă şi sunt deja virale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Milionar filmat in Romania cand sofeaza cu 305 km pe ora!

Supranumit „Regele rotilor”, turcul Zed este un mare iubitor al cailor-putere, în garajul sau putând fi admirate mai multe maşini de lux. Cu una dintre acestea a fost filmat în timp ce conducea cu viteza de 305 kilometri pe oră, pe Autostrada Bucureşti – Ploieşti.

Aceasta nu este însă singura filmare de acest fel cu turcul Zed. De-a lungul timpului, milionarul a fost surprins de mai multe ori în timp ce făcea întreceri cu maşini sau drifturi în locuri publice.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×