Cum arată Thalida, concurentă la Puterea Dragostei și fosta iubită a lui Kamara. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/05/2019, 14:50
Cum arată Thalida, concurentă la Puterea Dragostei și fosta iubită a lui Kamara. FOTO GALERIE FOTO
Thalida Trofin a făcut dezvăluiri legat de relația pe care a avut-o cu Kamara Sursa foto: Facebook.com

Cântăreața Thalida Trofin (22 de ani), cea mai nouă concurentă de la emisiunea ,,Puterea Dragostei”, difuzată de Kanal D, a dezvăluit că primul bărbat din viața ei a fost un artist celebru, Kamara, cu care a avut o relație de scurtă durată.

Thalida a suferit enorm după despărțirea de Kamara

Thalida Trofin a intrat în casa de la ,,Puterea Dragostei” la începutul acestei săptămâni și a mărturisit în cadrul emisiunii că s-a iubit cu cântărețul Kamara, unul dintre membrii trupei Alb negru. Se pare că, artistul Kamara a fost primul bărbat dn viața ei.”Kamara a fost primul bărbat din viața mea. Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat. Am suferit enorm.

Experiența asta m-a schimbat foarte mult. Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc”, a dezvăluit Thalida, în cadrul emisiunii. Relația dintre cei doi nu a fost oficială, dar Thalida a suferit enorm după despărțire mai ales că, artistul a înșelat-o cât timp au fost împreună și nu a vrut să-și asume relația. Kamara a negat faptul că a avut o relație intimă cu concurenta, dar Thalida spune că mai are și acum mesajele pe care i le-a trimis artistul în perioada respectivă.

Thalida Trofin caută partener la Puterea Dragostei
Thalida Trofin a făcut dezvăluiri legat de relația pe care a avut-o cu Kamara
Sursa foto: Facebook.com

Kamara i-a făcut avansuri și Siminei

„Kamara a fost singurul meu iubit. Nu a fost chiar o relație. Mi-a zis de la început că nu își asumă. L-am iubit. El știe foarte bine. Noi am rămas prieteni. Am avut în continuare sentimente pentru el, până când am pus stop. A vrut să fie primul bărbat din viața mea. El mi-a dat mie alte semnale la momentul respectiv. Mi-a zis de la început că nu vrea o relație. M-a luat cu el peste tot, s-a afișat cu mine, dat tot în cârca mea a picat totul. Mi-am tatuat ziua în care s-a întâmplat totul. Experiența în sine m-a maturizat. Am suferit enorm. El știa foarte bine că pentru mine însemna ceva, însemna foarte mult. Au fost niște etape!”, a adăugat solista.

,,E de vârsta lui tati. Mi-a zis că m-a văzut în club și mi-a zis să facem o poză. L-am confundat cu Cabral. A tot insistat să dorm cu el. I-am zis cum să dorm cu tine, că ești de vârsta lui tati?”, a dezvăluit Simina tot în cadrul emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×