Cum arăta Simina de la Puterea Dragostei înainte de operații estetice

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/05/2019, 13:21
Cum arăta Simina de la Puterea Dragostei înainte de operații estetice GALERIE FOTO
Simina este una dintre cele mai curtate concurente de la Puterea Dragostei

Simina de la Puterea Dragostei este, fără îndoială, una dintre cele mai curtate concurente ale show-ului matrimonial cu care Kanal D își propune să cucerească audiențele în această primnăvară. Ajunsă la sezonul cu numărul doi, emisiunea propune noi provocări pentru concurenții aflați în căutarea dragostei adevărate.

Simina i-a pus pe jar pe băieții din competiție

Încă din momentul intrării în concurs, Simina a reușit isprava de a isca o serie de controverse în rândul concurenților. Spre exemplu, prezența sa a declanșat un adevărat cutremur în relația dintre Adrian și Raluca. Sedus de farmecele frumoasei brunete, bărbatul a vrut cu orice preț să o cunoască, spre disperarea iubitei sale, care a hotărât instantaneu să pună capăt idilei.

Mai mult decât atât, Simina l-a pus pe jar și pe Jador, iar relația celor doi părea să devină din ce în ce mai solidă. La scurt timp însă, bărbatul a părăsit competiția, lăsând-o pe brunetă cu inima frântă și în lacrimi după cel care îi furase inima.

Așa arăta Simina, înaintea operațiilor estetice. Sursa foto:kanald.ro
Așa arăta Simina, înaintea operațiilor estetice. Sursa foto:kanald.ro

Criticată pentru operațiile estetice pe care le-a făcut

Cum era de așteptat, celelalte concurente n-au privit cu ochi tocmai buni frumusețea Siminei și ușurința cu care aceasta reușea să fure inimilor băieților din casă. Astfel, în cadrul emisiunii, concurentele au invocat faptul că farmecul brunetei ar fi rodul operațiilor estetice la care a recurs în urmă cu ceva timp.

Mai concret, Simina și-a mărit buzele și a suferit o rinoplastie, pentru a micșora nasul de care nu era tocmai mulțumită. Judecând după fotografiile postate în urma cu câțiva ani, putem spune că schimbarea se observă cu ochiul liber. Imaginile datează din 2014, înainte ca bruneta să treacă pe la medicul estetician.

Deși mulți dintre telespectatori îi vedeau drept favoriți pentru a avea o relație serioasă, se pare că între Simina și Jador lucrurile nu au stat chiar așa, iar cea mai recentă melodie a bărbatului este grăitoare în acest sens. Vă prezentăm, mai jos, versurile piesei lansate de Jador.

Iartă-mă iubirea mea … n-am vrut
Că voi ajunge să te pierd … n-am crezut
Iartă-mă iubirea mea … vino înapoi
Nu văd viața fără tine … fără noi
Mă uit în oglindă, azi nu mă mai recunosc
Merg pe un druum ce nu-l cunosc
Fără tine n-am rost nu mai sunt ce am fost
Se zice că timpul le rezolvă pe toate…ce banal
Când el defapt ne-a fost cel mai rău dușman
Și număr zilele, Control+Delete la toate amintirile
Ai dat cu mine de pământ, de azi suntem istorie
Nu mai vreau regrete și nici sentimente
Să moară familia mea de-or exista iubiri perfecte” 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×