Bătaie între femei, la Puterea Dragostei! Roxana și Simina și-au adus acuze grave și au devenit violente

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/02/2019, 14:16
Bătaie între femei, la Puterea Dragostei! Roxana și Simina și-au adus acuze grave și au devenit violente GALERIE FOTO
Bătaie între fetele de la Puterea Dragostei! Roxana și Simina și-au adus acuze grave

Scene incredibile la Puterea Dragostei! Roxana și Simina, două din fetele aflate în casa iubirii, și-au adus acuze grave. Roxana, iubita lui Andy s-a supărat extrem de tare pentru că aceasta a dezvăluit anumite lucruri pe care le făcea ea în spatele camerelor de filmat, iar apoi a trecut la violență. Simina a acuzat-o pe aceasta că îl înșeală constant pe iubitul ei din casa Puterea Dragostei și că este extrem de mincinoasă când vine vorba de discuțiile din cadrul emisiunii.

Bătaie între fete, la Puterea Dragostei! Roxana și Simina s-au certat ca la ușa cortului

Scene de neimaginat la Puterea Dragostei! Roxana nu a suportat adevărul Siminei, așa că a răbufnit și a devenit violentă fizic. Bruneta a dezvăluit faptul că Roxana vorbește cu extrem de mulți bărbați pe rețelele de socializare și chiar că a fost foarte aproape de o întâlnire cu un concurent din casa Puterea Dragostei din Grecia, care se filmează în același loc. Se pare că Roxanei i-a picat cu tronc un grec, așa că a făcut tot posibilul să discute cu el, chiar dacă era într-o relație cu Andy.

Roxana și Simina, băătaie la casa Puterea Dragostei
Roxana și Simina, bătaie la casa Puterea Dragostei

Din păcate, faptele comise de Roxana și comportamentul ei de nestăpânit și total neadecvat unei femei și nu numai s-ar putea să o descalifice. ”Roxana a vorbit cu băiatul nou care a intrat în casă. Ea știa că va veni și că ne va aduce câte un cadou, a declarat Simina despre Hamude, concurentul venit în ediția cu pricina. Șatena a format până acum un cuplu cu Andy, care a părut că a depășit orice bârfă care i-ar putea despărți, însă, destul pentru brăilean, acesta i-a spus adio din cauza scandalului.

Iubitul Siminei îi ia apărarea, după ce Roxana a bătut-o

Jador, bărbatul pe care l-a găsit Simina în casa Puterea Dragostei, i-a luat imediat apărarea. Acesta a spus că gesturile Roxanei au fost de neacceptat și că niciun concurent nu ar trebui să procedeze ala, indiferent dacă este vorba de gelozii sau jigniri, ori o altfel de gândire.

E incalificabil ce a făcut Roxana. Nu poţi să te comporţi aşa indiferent cât de nervoasă eşti. Simina a spus tot despre colega ei pentru că ea nu e de acord cu femeile care se poartă aşa, sunt în relaţii şi vorbesc cu alţi bărbaţi! Ce înseamnă asta? A procedat corect, iar Roxana, ca o mahalagioaică, a sărit la bătaie. Nici bărbaţii nu ar trebui să aibă astfel de reacţii, darămite femeile. Îmi e milă de Andi, sincer. Ştiu că ţine cu adevărat la Roxana şi îmi pare rău că trece prin asta

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×