Andreea Mantea, suspectă de cancer ovarian! Vedeta Kanal D a povestit prin ce a trecut

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/02/2019, 15:11
Andreea Mantea, suspectă de cancer ovarian! Vedeta Kanal D a povestit prin ce a trecut
Andreea Mantea, clipe de coșmar

Andreea Mantea este mereu plină de energie și cu zâmbetul pe buze. Puțin știu însă faptul că vedeta nu a avut parte numai de momente fericite în viața sa. Mai mult decât atât, frumoasa brunetă a trecut prin clipe de groază, după cum a mărturisit recent.

Andreea Mantea a povestit prin ce a trecut atunci când a aflat că ar fi suspectă de cancer ovarian. Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV de la noi și nu a ezitat niciodată să vorbească deschis atât despre momentele fericite, cât și despre clipele mai puțin plăcute prin care a trecut în viața sa. Recent, frumoasa brunetă a mărturisit că în trecut a fost suspectă de cancer ovarian. Se întâmpla  înainte de a rămâne însărcinată cu David, fiul său.

Andreea Mantea a fost suspectă de cancer ovarian

Andrea Mantea a aflat cu ani în urmă că ar putea suferi de această boală îngrozitoare. Se întâmpla înainte de a rămâne însărcinată, iar doctorii au sfătuit-o să urmeze un tratament strict și anevoios, care începuse să o macine treptat. S-a rugat la Dumnezeu, nu a încetat  nicio clipă să spere că acel chist periculos va dispărea. Lucru care până la urmă s-a întâmplat, după cum avea să afle la o vizită ulterioară la medic.

„S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relaţii, să ne dorim un copil. Nu ştiam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmplă. Nu am dat atenţie la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolţească şi să mă gândesc doar la treaba asta. M-am trezit cu o problema destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede.” , a dezvăluit Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

Chistul periculos a dispărut ca prin minune

Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau”. 

Andrea Mantea a fost supectă de cancer ovarian
Andrea Mantea a fost suspectă de cancer ovarian

„Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse. Se speriase şi medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată” , a mai spus frumoasa brunetă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×