Edith Gonzalez a învins cancerul și se bucură de viață! Cum arată acum. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 14:20
Edith Gonzalez a învins cancerul și se bucură de viață! Cum arată acum. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Edith Gonzales la aproape un an de la învingerea bolii cumplite?

Edith Gonzalez arată extraordinar după ce a învins cancerul! Actrița de telenovele a fost diagnosticată cu boala în cauză în anul 2016, astfel că a fost nevoită să urmeze un tratament agresiv de chimioterapie. Cu toate că vedeta și-a pierdut tot părul, a învățat cum să se simtă bine în pielea ei.

Acum, se bucură din nou de viață, motiv pentru care a decis să călătorească neîncetat. De asemenea, după ce și-a terminat tratamentele, iar părul a început să-i crească, blondina a decis să nu se mai vopsească deloc. Toți au recunoscut-o de-a lungul timpului după buclele pline și blonde.

Edith Gonzalez a învins cancerul și a ales să călătorească neîncetat!

Edith Gonzalez a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei după ce în anul 2016 a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în fază terminală. Vedeta a reușit să înfrângă cumplita boală cu ajutorul chimioterapiei. După o lungă perioadă în care și-a achiziționat peruci și diverse accesorii pentru cap pentru a-și ascunde urmele tratamentelor pentru cancer, acum se bucură de părul scurt și cărunt pe care îl afișează în postările din mediul online.

Edith Gonzalez se bucură de părul natural, după ce a învind cancerul! Actrița a renunțat la peruci
Edith Gonzalez se bucură de părul natural, după ce a învind cancerul! Actrița a renunțat la peruci

Lorenzo Lazo, soțul actriței, i-a fost alături clipă de clipă în bătălia vieții sale. Edith Gonzalez s-a cunoscut cu Lazo în anul 2004, dar și-au început frumoasa poveste de iubire la finele lui 2009. Cei doi au decis să facă pasul cel mare abia pe 24 septembrie 2010, iar de atunci formează cele mai frumoase și solide cupluri din lumea mondenă din Mexic. Cu toate acestea, cuplul nu are niciun copil împreună, dar fiica actriței, Constanza, îl consideră pe Lorenzo Lazo ca fiind tatăl ei. Edith este mândră cu faptul că a reușit să se expună în lume așa cum este. Fanii i-au lăsat nenumărate mesaje în care o laudă și în care își lasă aprecierile pentru exemplul său demn de urmat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×