Raluca Marina, Plușica de la Puterea Dragostei, le-a tăiat respirația fanilor! Așa o vede doar iubitul ei

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/03/2019, 20:09
Raluca Marina, Plușica de la Puterea Dragostei, le-a tăiat respirația fanilor! Așa o vede doar iubitul ei GALERIE FOTO
Raluca Marina, Plușica de la Puterea Dragostei, suceste mintile barbatilor

Raluca Marina, Plușica de la Puterea Dragostei, a sucit mințile bărbaților. Aceștia o urmăresc insistent pe toate rețelele de socializare, iar când tânăra postează câte o fotografie, aceștia o comentează îndelung și nu se mai opresc din laude la adresa frumuseții ei.

Raluca Marina, Plușica de la Puterea Dragostei, pozează din ce în ce mai sexy

Iar Plușica le dă motive bărbaților s-o urmărească! În fiecare zi postează fotografii care mai de care mai sexy, în care își expune trupul plin de curbe extrem de periculoase! Așa s-a întâmplat și astăzi, când frumoasa vedetă a postat o fotografie în care apare într-un costum de baie care i-a făcut pe bărbați să viseze cu ochii deschiși.

Vedeta care s-a descalificat singură de la Puterea Dragostei, pentru a părăsi show-ul TV, avea înainte de emisiune 1000 de urmăritori pe Instagram. Acum are peste 180 de mii, iar numărul fanilor si este într-o puternică creștere, mai ales dacă aceasta își ține aproape pe prietenii virtuali cu poze incitante.

Raluca Marina Plușica de la Puterea Dragostei
Plusica a vorbit despre ce ii place sa faca in dormitor

Plușica a recunoscut că îi place să se iubească pe întuneric

Recent, frumoasa Plușica a răspuns unui chestionar în care a recunoscut cum îi place să fie iubită. Raluca Marina a recunoscut că penru ea contează dimensiunea, îi place să facă sex seara, iar preludiul trebuie să dureze cel puțin 15 minute! Mai mult, Plușica a declarat pentru viva.ro că este relativ timidă în dormitor, așa că preferă să se iubească pe întuneric și ar spune „nu” unei relații sexuale la prima întâlnire.

Chiar dacă lumea a început s-o recunoască pe stradă, Plușica susține că nu i s-a urcat celebritatea la cap și a rămas o tipă modestă, extrem de atașată de mama ei pe care o consideră cea mai bună prietenă.

Părinții ei au divorțat pe vremea când ea era doar un copil și are doi frați vitregi după tată. Se descrie ca fiind bună la suflet, urăște minciuna și spune că îi place să spună mereu lucrurilor pe nume, fapt care a făcut-o atât de iubită la emisiunea Puterea Dragostei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×