Cum arată soția lui Ludovic Orban. E directorare. FOTO

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 16:30
Cum arată soția lui Ludovic Orban. E directorare. FOTO GALERIE FOTO
Mihaela Orban este director la o grădiniță privată. Sursa foto - facebook

Cum arată soția lui Ludovic Orban este o întrebare la care mulți doresc să afle răspunsul. Președintele PNL a știut mereu să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, drept pentru care Mihaela Orban a rămas o necunoscută publicului. Totuși, în ultima perioadă, câteva detalii s-au aflat despre soția celui care ar urma să preia Executivul României

Cum arată soția lui Ludovic Orban

Mihaela Orban este psiholog, psihopedagog și directoarea unei grădinițe private din București. În plus, soția lui Ludovic Orban este consilier la o fundație care se ocupă cu educarea copiilor și a tinerilor. Mihaela și Ludovic Orban au împreună un copil. Deși este un reputat psiholog, din ultima declarație de avere depusă de soțul ei, cea din 2016, reiese că aceasta nu avea niciun venit.

Vă reamintim că Ludovic Orban a confirmat faptul că el este candidatul propus de PNL pentru a ocupa funcția de premier. S-a întâmplat acest lucru la câteva momente după ce moțiunea de cenzură a trecut. Șeful liberalilor a spus că are planuri mari legat de viitorul Guvern. Ludovic Orban a declarat că are câteva idei pentru fiecare minister în parte.

Cum arată soția lui Ludovic Orban. Mihaela Orban
Mihaela Orban nu s-a afișat prea mult în lumina reflectoarelor. Sursa foto – facebook

Cum vrea Ludovic Orban să revoluționeze Guvernul

„Cred că România are nevoie de seriozitate, competență, onestitate, corectitudine, de programe si de proiecte raționale care să servească interesul cetățeanului”, spunea Orban. Acesta a mai precizat că se află departe de încheierea negocierilor şi, la finalul discuţiilor cu toate formaţiunile, va prezenta soluţia la care s-a ajuns, dacă va fi vorba de un guvern minoritar sau unul monocolor.

Orban crede că există disponibilitatea unei formule de guvern fie PNL, fie în jurul PNL. După cum indica şi textul moţiunii de cenzură,care a dus la căderea Cabinetului Dăncilă, viitorul Guvern ar urma să aibă 15 – 16 ministere, să fie unul suplu, european.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×