Ludovic Orban, amenințări fără precedent! „Vă spun limpede, vine vremea adevărului! După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei, care au organizat mineriadele”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 18:47
Ludovic Orban, amenințări fără precedent! „Vă spun limpede, vine vremea adevărului! După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei, care au organizat mineriadele” GALERIE FOTO
Ludovic Orban vrea să scoată la lumină adevărul despre Revoluție, mineriade și 10 august. Sursa foto - facebook

Președintele PNL, Ludovic Orban a lansat la Timișoara câteva amenințări fără precedent! În prezența lui Klaus Iohannis, șeful liberalilor a readus aminte că deocamdată nu s-a aflat cine a tras în revoluţionari, că nu se cunoaşte adevărul despre violenţele din 10 august și nici cine a organizat Mineriadele și că „adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei” pentru ca „la putere va veni în sfârșit o forță politică care respectă libertatea”.

Ludovic Orban, amenințări fără precedent!

„Vă mărturisesc că de fiecare dată când vin în Timișoara, vin cu emoție și de fiecare dată nu pot să uit că Revoluția, libertatea, democrația a plecat de aici mulțumită tinerilor și mai vârstnicilor curajoși, care au pus mai presus de viața lor libertatea fiecărui român. Suntem la 30 de ani de la Revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani nu am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste 1000 de morți de la Revoluție.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei, care au organizat mineriadele. Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase, care au transformat Jandarmeria, nu din instrument în slujba oamenilor, care să apere viața, integritatea fizică a fiecărui cetățean și au transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetățenilor V-o spun limpede, cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșelă amarnic.

Ludovic Orban, amenințări fără precedent! Ludovic Orban
Ludovic Orban spune că PNL este pregătit să guverneze. Sursa foto – facebook

Orban vrea adevărul despre Revoluție, mineriade și 10 august

Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovați, care au omorât copiii noștri, trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia mineriadelor trebuie să știe, adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei.

Democrația va învinge definitiv în România pentru că la putere va veni în sfârșit o forță politică, care respectă libertatea, drepturile fiecărui cetățean, demnitatea umană, care pune preț pe fiecare om în parte și care poate să ofere garanția fiecărui român, că poate să trăiască liber și să reușească în viață, aici, în țara lui, în România”, a transmis Ludovic Orban.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×