Ce are de ascuns Ludovic Orban? Favoritul numărul 1 la postul de Premier a uitat să completeze declarația de avere de 2 ani încoace!

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 13:57
Ce are de ascuns Ludovic Orban? Favoritul numărul 1 la postul de Premier a uitat să completeze declarația de avere de 2 ani încoace! GALERIE FOTO
Ludovic Orban nu și-a mai completat declarația de avere de doi ani

Ludovic Orban nu și-a mai completat declarația de avere de doi ani! Președintele PNL este posibil să devină viitorul premier al României, după dărâmarea Guvernului Dăncilă cu ajutorul unei moțiuni de cenzură inițiată de Partidul Național Liberal și votată de mai mulți membri ai partidelor aflate în Opoziție.

Ludovic Orban nu și-a mai completat declarația de avere de doi ani

Ludovic Orban însă a omis să complete două declarații foarte importante, în ultimii doi ani! Așadar, deputatul liberal nu și-a mai actualizat declarația de avere, dar nici pe cea de interese din anul 2017, potrivit portalului declaratii.integritate.eu.

Poți accesa declarație de avere a lui Ludovic Orban AICI

Ludovic Orban nu și-a actualizat cele două declarații foarte importante nici pe site-ul Camerei Deputaților, unde ultimele astfel de declarații sunt tot din anul 2017! Potrivit ultimei declarații de avere, liderul PNL, posibil viitor premier al României, deține o casă de 200 de metri pătrați în comuna Dobroești, împreună cu soția sa, Mihaela Orban și un autoturism marca VW Passat, fabricat în anul 2007.

Ludovic Orban nu și-a mai completat declarația de avere de doi ani
Ludovic Orban nu și-a mai completat declarația de avere de doi ani

Ludovic Orban are 3 mii de euro într-un cont

Liberalul mai deține și două conturi bancare, la două bănci diferite. Într-unul dintre conturi deține suma de 3.000 de euro, iar în celălalt are 2.000 de dolari, dar a luat și cu împrumut de la un anume Mircea Cazan suma de 10.000 de euro, încă din anul 2014.

La venituri, Ludovic Orban și-a trecut sumele primite de la Camera Deputaților, în valoare de 90. 692 lei, pe când în dreptul soției nu a trecut niciun venit. Așadar, familia Orban nu deține bijuterii, obiecte sau colecții de artă, după cum reiese din declarația sa de avere. Declarație de interese este și mai sărăcăcioasă. Ludovic Orban nu și-a trecut nici măcar funcția deținută în Partidul Național Liberal!

„Cred că România are nevoie de seriozitate, competență, onestitate, corectitudine, de programe si de proiecte raționale care să servească interesul cetățeanului”, a spus Orban după ce moțiunea de cenzură a primit 238 de voturi „pentru”.

Consoarta politicianului este psiholog, psihopedagog și directoarea unui grădinițe private din Capitală. De asemenea, Mihaela Orban este consilier la o fundație unde se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din țara noastră, însă veniturile obținute de aceasta nu se regăsesc în declarația de avere a soțului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×