Cum arăta soția lui Ilie Năstase în tinerețe. Ioana Simion este neschimbată la 44 de ani. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/04/2020, 15:28
Cum arăta soția lui Ilie Năstase în tinerețe. Ioana Simion este neschimbată la 44 de ani. FOTO
Cum arăta soția lui Ilie Năstase în tinerețe. Ioana Simion este neschimbată la 44 de ani. Sursa foto: Facebook.com

Ilie Năstase este la a cincea căsătorie și se poate mândri cu o soție tânără și frumoasă. Ioana Simion, în vârstă de 44 de ani, le-a arătat tuturor fanilor de pe rețelele de socializare cum arăta în urmă cu 20 de ani, iar aceștia au rămas uimiți de faptul că bruneta nu s-a schimbat prea mult.

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, neschimbată încă de la vârsta de 24 de ani

Ioana Simion se menține în formă, arătând impecabil la vârsta de 44 de ani. Frumoasa brunetă are un fiu din prima căsnicie, Teo, iar anul trecut a devenit bunică pentru prima oară, însă se pare că anii care au trecut nu și-au pus deloc amprenta asupra chipului ei.

Soția fostului jucător de tenis Ilie Năstase arată neschimbată încă de la 20 de ani, dacă este să ne luăm după o fotografie din tinerețe pe care vedeta a postat-o pe unul dintre conturile sale de socializare. Se pare că a devenit nostalgică și a scos de la naftalină o fotografie care a fost extrem de apreciată de fanii din mediul online.

Cum s-au cunoscut Ilie Năstase și Ioana Simion

Fostul număr mondial Ilie Năstase și Ioana Simion sunt împreună de aproximativ doi ani, iar în vara anului trecut și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. De când stau în izolare cuplul face planuri pentru ceremonia religioasă care, cu siguranță, va fi una grandioasă.

În urmă cu ceva vreme, undeva la începutul acestui an, cei doi s-au mutat la Constanța, orașul natal al frumoasei brunete. Ilie Năstase a povestit într-un interviu, în trecut, că s-a îndrăgostit până peste cap de Ioana după ce a văzut-o în restaurantul în care lua mama alături de fiica lui, Emma.

„Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine. Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo?

La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece. Am mai chemat o dată chelnerul.

A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu. Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”, povestea Ilie Năstase în urmă cu doi ani în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță la Pro TV, informează libertatea.ro.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc la scurt timp după ce fostul jucător de tenis a divorțat de Brigitte Sfăt alături de care și-a petrecut 5 ani din viață. Despărțirea lor a fost una cu scandal, iar Ilie Năstase a mai mărturisit că simțea nevoia de o persoană care să-l ajute să treacă peste divorț.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×