Ilie Năstase nu renunță la planurile de nuntă. Fostul tenismen are timp berechet pentru toate detaliile

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/04/2020, 10:25
Ilie Năstase nu renunță la planurile de nuntă. Fostul tenismen are timp berechet pentru toate detaliile
Ilie Năstase nu renunță la planurile de nuntă. Fostul tenismen are timp berechet pentru toate detaliile. Sursa foto: Instagram.com

Ilie Năstase are planuri mare pentru anul acesta și pune la punct detaliile pentru viitoarea nuntă. Fostul jucător de tenis s-a retras la Mamaia alături de soția sa Ioana Simion unde planifică, în liniște, cununia religioasă care a fost amânată în ultima vreme.

Marele jucător de tenis Ilie Năstase stabilește în izolare detaliile pentru nunta cu Ioana Simion

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă pe 25 aprilie 2019, iar de câteva luni s-au mutat împreună într-un apartament de lux din stațiunea Mamaia unde pun la punct detaliile pentru nuntă. Fostul jucător de tenis și soția sa nu au stabilit momentan data cununiei religioase, dar cu siguranță va avea loc anul acesta.

Fostul numărul 1 mondial a mărturisit că nu renunță la căsătoria cu cea de-a cincea soție și vrea să ducă mai departe relația amoroasă. Ilie Năstase are timp suficient să stabilească detaliile nunții care va fi cu siguranță, una luxoasă și extravagantă.

„Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a declarat Ilie Năstase pentru cancan.ro.

Ce activități are Ilie Năstase de când stă în izolare din cauza COVID-19

Ilie Năstase s-a retras la Caelia Residence, acolo unde deține un apartament de lux, și a povestit că abia așteaptă ca lucrurile să revină la normal, mai ales că-și dorește să facă nunta cât mai repede. De asemenea, fostul mare jucător de tenis a precizat că respectă cu strictețe măsurile impuse de autorități și iese din casă doar pentru a merge la farmacie.

În ceea ce privește activitățile pe care le are de-a lungul unei zile Ilie Năstase a precizat că citește, vizionează filme sau admiră marea care se află chiar sunt terasa apartamentului său.

Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul.

În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a completat fostul jucător de tenis, potrivit sursei menționate.

De asemenea, Ilie Năstase a subliniat faptul că nimeni din familia sa sau din cercul de prieteni nu a fost diagnosticat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×