Fiul adoptiv al lui Ilie Năstase, un bărbat chipeș și șarmant. Nicholas Năstase s-a iubit numai cu femei frumoase

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/02/2020, 08:43
Fiul adoptiv al lui Ilie Năstase, un bărbat chipeș și șarmant. Nicholas Năstase s-a iubit numai cu femei frumoase
Fiul lui Ilie Năstase, Nicholas, un bărbat chipeș și cuceritor la 33 de ani. Sursa foot: Facebook.com

Puțină lume știe că jucătorul de tenis Ilie Năstase are un băiat pe care l-a adoptat în perioada în care era căsătorit cu actrița Alexandra King. Nicholas Năstase în vârstă de 33 de ani trăiește în Statele Unite ale Americii, nu i-a moștenit talentul la tenis, însă este la fel de cuceritor în ceea ce privește femeile.

Nicholas Năstase, singurul fiul al lui Ilie Năstase, chipeș și cuceritor la 33 de ani

Ilie Năstase (73 de ani) s-a căsătorit de cinci ori și are toți atâtția copii, însă povestea unuia dintre ei este de-a dreptul impresionantă. Cel mai mare jucător de tenis din țara noastră are un singur fiu în vârstă de 33 de ani pe care l-a adoptat chiar a doua zi după naștere. Nicholas Năstase este un bărbat chipeș și cuceritor care îi seamănă foarte mult tatălui său adoptiv.

Unicul fiul al primului număr mondial din istoria tenisului locuiește în New York și a înnebunit prin șarmul și frumusețea sa numeroase femei celebre. Nicholas are o minte sclipitoare și îi seamănă extrem de mult lui Ilie, în ciuda faptului că fostul jucător de tenis nu este tatăl său biologic.

Băiatul fostului jucător de tenis, un adevărat cuceritor

Nicholas Năstase s-a iubit cu celebra Darlene Shawlinski, Dolly, așa cum era alintată de cei dragi, dar după o logodnă scurtă au decis să se despartă. Fiul lui Ilie Năstase a fost îndrăgostit peste cap și de o italiancă focoasă pe nume Alessia Ciradi, dar în cele din urmă a ajuns tot burlac.

Fiul lui Ilie Năstase, un adevărat „Casanova” s-a despărțit de Dolly după 8 ani de relația, cu doar un an înainte de a ajunge în fața altarului. Ruptura dintre cei doi s-a produs după o vacanță pe care au petrecut-o în România, Dolly îndrăgostindu-se de un bărbat pe nume Patrick pe care-l știa de 3 ani.

Care este relația lui Nicholas Năstase cu celebrul său tată

Nicholas Năstase vine adesea în țara noastră pentru a-și vizita celebrul tată. În ciuda faptului că relația tată-fiu are loc la kilometri distanță Nicholas a mărturisit în urmă cu aproximativ 6 ani că are un tată de milioane cu care comuncă foarte des.

Singurul fiul al lui Ilie Năstase l-a caracterizat pe tatăl său adoptiv ca fiind un bărbat mereu pus pe șotii și foarte haios, în preajma căruia nu poți sta supărat nicio secundă.

„Nu este pentru prima dată când vin în Romania, aproape în fiecare an vin aici. Este minunat că pot petrece mai mult timp alături de el. Vă pot spune că am un tată de milioane. Ne înțelegem excelent  și chiar dacă nu ne vedem în fiecare zi, comunicăm tot timpul.

Este foarte haios, mereu pus pe glume. Este imposibil să stai suparat în preajma lui”, a explicat Nicholas într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, în perioada turneului WTA câștigat la vremea respectivă de Simon Halep.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×