Cum arată și ce vârstă au copiii lui Brigitte Sfăt

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/04/2019, 23:03
Cum arată și ce vârstă au copiii lui Brigitte Sfăt GALERIE FOTO
Câți ani au copiii lui Brigitte Sfăt?

Brigitte Sfăt are doi copii care deja sunt mari. Fiul fostei soții a lui Ilie Năstase, Robert Sfăt, este deja major, iese în cluburi de fițe și își trăiește viața ca orice al adolescent al zilelor noastre. De asemenea, s-a aflat faptul că acesta este atras de muzică, așa că s-a decis că își dorește ca pe viitor să devină DJ. Brigitte Sfăt are doi copii care provin din relații diferite. Sara, mezina familiei, provine din povestea de iubire cu Ovidiu Torj, iar fiul cel mare este rezultatul mariajului cu omul de afaceri Octavian Sfăt.

Cum arată copiii lui Brigitte Sfăt și ce vârstă au?

Robert Sfăt este deja de mult timp major, astfel, rămânănd capul familei. Tânărul are 19 ani și a urmat cursurile liceului cu predare în lumba germană, iar, conform informațiilor de pe site-urile acestuia de socializare, își dorește mult să devină DJ. Octavian Sfăt, tatăl lui Robert, s-a stins din viață în anul 2002, când băiatul nu împlinise nici măcar 3 ani. Sara, singura fetiță a lui Brigitte Sfăt, este rezultatul mariajului cu Ovidiu Terj, bărbatul cu care bruneta a fost din 2006 până în 2010.

„Robert are 15 ani. El este mai mare, a zis că îmi face muzică, vrea să se facă DJ. Aș vrea să fiu foarte apropiată de fiul meu, care, oricum, mă păcălește cum vrea el”, a declarat Brigitte Sfăt, în anul 2015, întrebată de relația cu fiul său.

 Brigitte Sfăt alături de copiii săi
Brigitte Sfăt alături de copiii săi

Brigitte Sfăt, la un pas să facă un copil cu fostul logodnic, Conel Oană

„Sunt mai bine decât am fost până acum trei luni şi ceva. Sunt foarte îndrăgostită. Mă gândesc la un copil, îmi doresc un copil de nouă ani şi nu am avut posibilitatea. Eu îmi cresc doi copii singură, fiul meu a rămas orfan de la vârsta de doi ani şi fetiţa mea de la trei ani o cresc singură. Copiii mei au locuit la un moment dat în casa lui Ilie, dar s-au făcut diferenţe.

Amalia îl ameninţa pe Ilie că nu poate să facă copil cu mine. Când s-a căsătorit cu mine Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face copil cu mine casa să îi rămână ei. Au fost dispute foarte aprinse. I se interzicea să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă. Mi-am dorit foarte mult un copil. M-am săturat să cresc copii singură şi mi-am dorit să văd cum arată o familie”, a povestit Brigitte Sfăt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×