Cum arată rochiile de mireasă ale Andreei Bălan. Cântăreața a făcut publice imaginile

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/09/2019, 11:55
Cum arată rochiile de mireasă ale Andreei Bălan. Cântăreața a făcut publice imaginile GALERIE FOTO
Andreea Bălan va purta la nunta sa trei rochii de mireasă. Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Andreea Bălan (35 de ani) și George Burcea (31 de ani) se vor căsători religios pe 15 septembrie la Biserica Sfânta Treime Dudești din București. Artista a mărturisit că va avea trei rochii de mireasă care vor fi purtate în trei momente cheie ale evenimentului.

Andreea Bălan va purta la nunta trei rochii de mireasă

Andreea Bălan a dezvăluit câteva detalii despre rochia de mireasă. Cântăreața a anunțat că nu va purta o singură rochie, ci trei. Artista a probat mai multe rochii și a făcut publice pe rețelele de socializare imagini din timpul probelor. Andreea Bălan va purta rochii gândite chiar de ea și croite în atelierul designerului Otilia Brăiloiu. VEZI FOTO 

„Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi”, a declarat artista, potrivit Cancan.

Cine vor fi domnișoarele de onoare ale Andreei Bălan

„Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă. A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie”, a declarat Andreea Bălan pentru  VIVA!.

Artista a anunțat că domnișoarele de onoare vor fi cele două fiice ale sale: Ella Maya și Clara Maria, dar și dansatoarele sale. Andreea Bălan și George Burcea o vor boteza pe micuța Clara în aceeași zi a nunții lor. Nașii fetiței vor fi Monica Davidescu, Aurelian Temișan și unul dintre prietenii actorului George Burcea, Iulian Burciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×