Cum arăta rochia de mireasă a Valentinei Pelinel de când s-a măritat cu Cristian Boureanu. Imagini de la nuntă

Claudiu Ilie   
în Valentina Pelinel
12/09/2018, 17:43
Cum arăta rochia de mireasă a Valentinei Pelinel de când s-a măritat cu Cristian Boureanu. Imagini de la nuntă GALERIE FOTO
Ce rochie de mireasa sexy a purtat Valentina Pelinel

Valentina Pelinel se căsătorește astăzi cu milionarul Cristi Borcea, însă inevitabil toată lumea îi va compara rochia de mireasă cu cea pe care a purtat-o la prima sa nuntă, cea cu Cristian Boureanu. Fostul manechin este la a doua căsătorie. În anul 2007, blondina se mărita cu politicianul Cristian Boureanu, de care avea să divorțeze după numai câțiva ani de mariaj.

Cei doi au dorit ca evenimentul să fie unul cu totul special. Chiar și cununia civilă a fost una specială. aceasta a avut loc la Grădina Botanică, printre plante exotice. Cununia a fost oficiată de primarul de atunci al sectorului 6, Cristian Poteraș, iar invitații la ceremonie, printre care mulți politicieni și vedete, au fost întâmpinați pe un covor roșu, iar scaunele erau îmbrăcate în mătase albă și crem, la fel ca în filmele americane.

Valentina Pelinel se căsătorește astăzi cu milionarul Cristi Borcea. Fostul manechin este la a doua căsătorie. În anul 2007, blondina se căsătorea atunci cu politicianul Cristian Boureanu și se declara foarte fericită, într-o rochie de mireasă foarte sexy. 
Valentina Pelinel se căsătorește astăzi cu milionarul Cristi Borcea. Fostul manechin este la a doua căsătorie. În anul 2007, blondina se căsătorea atunci cu politicianul Cristian Boureanu și se declara foarte fericită, într-o rochie de mireasă foarte sexy.

Valentina Pelinel a radiat într-o rochie scurtă de mireasă

Fostul fotomodel a fost extrem de frumoasă, dar și sexy! Valentina Pelinel a purtat atunci o rochiță scurtă de mireasă, albă, vaporoasă, la care a accesorizat un buchet de trandafiri galbeni, iar ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Sf Spiridon, câteva zile mai târziu.

Cununia de astăzi însă este și mai specială! Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut tot posibilul ca evenimentul să rămână strict secret, însă informațiile au ajuns, totuși, în presă. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, pe când fostul finanțator al lui Dinamo se afla în detenție. Din relația lor de iubire a rezultat micuțul Milan.

Citește și Alina Vidican, reacție necontrolată când a auzit că Valentina Pelinel l-ar putea face din nou tată pe Borcea

Citește și Cristi Borcea, fotografiat în compania a două domnișoare suspecte, în toiul nopții! FOTO EXCLUSIV

Valentina Pelinel este din nou însărcinată

Eliberat din închisoare cu numai două luni în urmă, Cristi Borcea, ajuns la vârsta de 48 de ani, se pare că va fi tată pentru a 8-a oară. Valentina Pelinel, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată cu cel de-al doilea copil!

Potrivit informațiilor STIRI MONDENE, marele anunț ar fi fost făcut deja în rândul apropiaților cuplului Borcea-Pelinel. Cei doi au petrecut recent o vacanță romantică în Italia.

Despre nunta celor doi s-a vorbit chiar cu ceva timp înainte de eliberarea omului de afaceri din închisoare. Cel care a spus că va fi nuntă mare a fost chiar tatăl lui Cristi, Stere Borcea. Acesta spune că fiul său se va însura cu Valentina Pelinel imediat ce va fi pus în libertate.

”Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie. Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi”, declara Stere Borcea. Fiul său însă a lăsat de fiecare dată să se înțeleagă că nu se gândește încă la o nuntă, de fiecare dată când a vorbit cu presa. Cristi Borcea este însă plin de surprize și a organizat totul într-un secret total.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×