Cum arată rochia de mireasă a Andreei Bălan. A pregătit trei ţinute pentru nuntă. Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/09/2019, 13:42
Cum arată rochia de mireasă a Andreei Bălan. A pregătit trei ţinute pentru nuntă. Foto GALERIE FOTO
Rochia de mireasă a Andreei Bălan a fost realizată de designerul Otilia Brăiloiu. Sursa foto: click.ro

Au apărut deja primele imagini cu rochia de mireasă a Andreei Bălan, unde altundeva decât chiar pe contul de Instagram al cântăreței. Mâine va fi una din cele mai speciale zile pentru membra trupei Andre, după nașterile celor două fetițe pe care le are împreună cu George Burcea.

Primele imagini cu rochia de mireasă a Andreei Bălan

Andreea Bălan va purta trei rochii de mireasă, și nu una. Vedeta a declarat recent că acestea sunt suficiente, căci abia va avea timp să se schimbe, evenimentul pregătit fiind unul grandios. Ziua de 15 septembrie va fi cu siguranță una de neuitat pentru artistă, căci în ziua în care se va cununa religios cu George va avea loc și botezul micuței Clara, cea pe care a născut-o cu mari dificultăți la începutul acestui an.

Cei doi își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, la Biserica Sfânta Treime din Dudești, mâine, de la ora 17:00. Tot mâine este programat și botezul Clarei. Petrecerea va începe undeva la ora 19:30, după plecarea de la biserică, iar la party sunt așteptate în jur de 200 de persoane, după cum au anunțat chiar mirii.

rochia de mireasă a andreei bălan
Andreea Bălan a postat mai multe fotografii pe Instagram cu principala rochie de mireasă pe care o va purta mâine. Sursa foto: Instagram Andreea Bălan

Rochie brodată cu numele soțului, creată de Otilia Brăiloiu

Pe una dintre rochiile de mireasă pe care Andreea Bălan o va purta mâine sunt brodate mai multe texte, practic, o descriere a poveștii de iubire pe care o trăiește alături de George. Nașii de cununie ai vedetei vor fi Aurelian Temișan și Monica Davidescu, iar nașii de botez pentru Clara vor fi tot ei, plus Iulian Burciu, un prieten apropiat de-ai lui George.

Cu una dintre rochiile de mireasă, cea pe care sunt brodate numele lui George și al Clarei, Andreea Bălan a postat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram și a mulțumit creatoarei care s-a ocupat de ținută, nimeni alta decât Otilia Brăiloiu.

„Rochia de mireasă, este cea mai importantă rochie din viața unei femei, trezește cele mai intense emoții și deși purtată doar odată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire și când o port, mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiilor cu rochia creată de Otilia Brăiloiu, pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×