Aurelian Temișan, mesaj după 13 ani de căsnicie cu Monica Davidescu: ”Ne petrecem în liniște”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/06/2019, 10:52
Aurelian Temișan, mesaj după 13 ani de căsnicie cu Monica Davidescu: ”Ne petrecem în liniște”
Cererea în căsătorie a venit după 11 ani de relație, iar acum cuplul Aurelian Temișan - Monica Davidescu a sărbătorit 13 ani de căsnicie Sursa foto: hepta.ro

Cântărețul, Aurelian Temişan (47 de ani) și Monica Davidescu au împlinit pe data de 3 iunie, 13 ani de căsnicie. Cuplul a sărbătorit acest eveniment împreună cu nașii și cei mai apropiați prieteni. Artistul și soția sa, au o fetiță, Dora (8 ani). 

Aurelian Temișan nedespărțit de soția sa, Monica Davidescu

Cântărețul și juratul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, Aurelian Temișan a sărbătorit zilele acestea 13 ani de căsnicie și totodată, ziua sa de naștere. Artistul și soția sa, Monica Davidescu i-au avut alături pe nașii de cununie, prietenii apropiați, dar și pe fiica lor, Dora.

Muzicianul a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare cu cele mai dragi persoane din viața sa, iar sunt poză a scris un mesaj emoționant. „3 iunie (2006 – 2019). 13 ani de la momentul în care am spus DA, în biserică, avându-l în suflet pe Dumnezeu. Cu nașii noștri dragi și speciali, Georgeta și Daniel Chinciu, dar și cu mai proaspăta membră a familiei, Dora, ne petrecem cu liniște.”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează cel mai longeviv cuplu din showbiz-ul românesc. Cererea în căsătorie a venit după 11 ani de relație. „În anul 2006, în data de 13 ianuarie, când sărbătoream 11 ani de când ne cunoscuserăm, Aurelian a adunat câțiva prieteni și, în fața lor, mi-a dăruit verighetele noastre, cu cererea aferentă. Cu șase ani în urmă, de ziua lui, pe 3 iunie 2000, ne logodiserăm la Mănăstirea Pissiota. A fost o slujbă simplă, eram doar noi și nașii, Daniel și Geta Chinciu. Și tot atunci am hotărât că ar trebui să facem nunta și căsătoria. Aceasta a avut loc în 3 iunie 2006.”, a declarat Monica Davidescu pentru VIVA!.

Cererea în căsătorie a venit după 11 ani de relație
Cântărețul, Aurelian Temișan (47 de ani) a sărbătorit 13 ani de căsnicie cu actrița Monica Davidescu
Sursa foto: facebook.com

Dora, pe urmele celebrilor săi părinți

Fiica de 8 ani a cuplului Aurelian Temișan – Monica Danidescu, Dora a mers încă de mică cu părinții săi la repetiții. Mama sa predă actoria unei grupe de copii de la Acting Dream Academy și astfel, micuța a ajuns că joace alături de tatăl său, Aurelian Temișan într-un spectacol de la Teatrul Excelsion.

Dora a moștenit nu doar calitățile actoricești, dar și abilități vocale de la actorul care a jucat în muzicalul ”Mamma Mia!”, Aurelian Temișan.„Sunt lucruri în viaţă, pe care ţi le doreşti şi la care, oricât ai încerca să le anticipezi reacţia şi starea prin care vei trece, tot nu e de ajuns. Desigur că mi-am dorit să cânt cu fata mea încă din clipa în care a venit pe lume. Dar că voi simţi ce am simţit, atunci când i-am pronunţat numele, când am văzut-o venind pe scenă, spre mine, când a început să cânte şi mai ales când am cântat amândoi… ei bine, pe toate acestea nu le-am putut anticipa”, a mărturisit Temișan după primul duet cu fiica sa, Dora.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×