Aurelian Temișan, probleme de sănătate pe platourile de filmare de la ”Te cunosc de undeva”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/09/2018, 13:51
Aurelian Temișan, probleme de sănătate pe platourile de filmare de la ”Te cunosc de undeva” GALERIE FOTO
Aurelian Temisan a acuzat probleme de sanatate, in timpul filmarilor la Te cunosc de undeva

Aurelian Temișan are probleme de sănătate! Îndrăgitul cântăreț nu mai poate dormi noaptea de dureri de picioare. A încercat toate remediile din lume, însă durerea nu îi dădea pace, indiferent ce ar fi făcut.

O astfel de criză l-a apucat pe juratul emisiunii ”Te cunosc de undeva” chiar pe platourile de filmare, unde a fost nevoit să apeleze la serviciile ambulanței care era prezentă la filmări, pentru a-i calma durerile insuportabile de picioare!

Problemele de sănătate l-au făcut pe Aurelian Temișan să meargă la ședințe de fizioterapie

“N-am dormit toată noaptea din cauza acestei dureri sâcâitoare. Am luat și calmante. Am încercat să îmi pun și o orteză. Degeaba însă. Nimic nu a făcut ca durerea să cedeze. Probabil e o ruptură de ligament sau de mușchi. Va trebui sa fac un RMN”, a spus Aurelian Temișan

Juratul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, show-ul care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, a reușit într-un final să ajungă la un medic, deoarece medicamentele aplicate de ambulanțier nu și-au făcut efectul. Artistul a mers la medic, care l-a examinat atent și i-a prescris un tratament care probabil nu prea i-a convenit artistului, deoarece este un tratament de ameliorare pe termen destul de lung.

vedeta trebuie sa faca fizioterapie
Aurelian Temisan are probleme de sanatate, dupa ce a acuzat dureri grave de picioare!

Se numește terapia Tecar și este un fel de fizioterapie de ultimă generație. Terapia Tecar constă în folosirea unui echipament electronic capabil să genereze un curent sinusoidal de înaltă frecvenţă ce va fi aplicat pe corpul pacientului prin intermediul a doi electrozi din inox, pentru transferul de energie. Acesta produce vibrație moleculară și încălzește țesutul în profunzime, iar perioada de tratament se înjumătățește. Cu toate acestea, Aurelian Temișan va trebui să frecventeze medicul terapeut o perioadă bună de timp, pentru a-și rezolva problemele medicale.

Citește și Romică Țociu, total schimbat la ”Te cunosc de undeva”! “Cea mai supărată a fost fiica mea”

Citește și Când începe noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de pe Antena 1

”O să fac terapie vreo două-trei săptămâni. Sunt mai multe proceduri pe care le voi face. Nu este atât de grav, dar dacă tratăm numai cu medicamente antiinflamatorii, durerea va trece doar pe moment, însă problema nu va fi în esență rezolvată”, a spus Temișan, potrivit b1.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×