Romică Țociu, total schimbat la ”Te cunosc de undeva”! “Cea mai supărată a fost fiica mea”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/08/2018, 18:57
Romică Țociu, total schimbat la ”Te cunosc de undeva”! “Cea mai supărată a fost fiica mea” GALERIE FOTO
Romica Tociu, schimbare radicala pentru showul Te cunosc de undeva

”Te cunosc de undeva” se pregătește să revină pe micile ecrane cu ultimul său concurent: Romică Țociu! Acesta va debuta în cadrul emisiunii pe data de 8 septembrie, la Antena 1, de la ora 20.00, când va fi aplaudat la ”scenă deschisă” de fanii săi din toată țara!

Romică Țociu spune că nu a fost chiar simplu să participe la ”Te cunosc de undeva”, deoarece a trebuit să facă câteva schimbări destul de importante! Mai întâi de toate, îndrăgitul actor a slăbit șase kilograme pentru show-ul de televiziune. A ținut dietă câteva săptămâni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Apoi, și-a ras mustața, la care nu renunțase niciodată până atunci, după cum a mărturisit chiar el.

”Te cunosc de undeva”, cu Romică Țociu schimbat total

“Cea mai supărată a fost fiica mea, Daria. Nu mă mai văzuse fără mustață. Bine, nici eu nu mă mai văzusem (râde). Nici n-a mai vrut să mă pupe, când am ajuns acasă. Nasol va fi și când va trebui să mă despart de părul de pe picioare și piept”, adaugă el.

Actorul este foarte entuziasmat de noul său proiect, dar are și emoții. Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când lucrează fără Palade! “Nicoleta (n.n. soția) s-a bucurat foarte tare, pentru că îmi știe potențialul. Daria (n.n. fiica sa) e încântată și își dorește să primesc roluri de femeie”. Și Cornel Palade s-a bucurat pentru noul proiect al partenerului său de scenă. “Este primul proiect fără Cornel, în 30 de ani. Dar sunt sigur că echipa îmi va face o surpriză și mi-l va aduce pentru un anumit moment”, mai spune el.

”Te cunosc de undeva“, show-ul transformărilor de la Antena 1, revine curând pe micile ecrane cu al 13-lea sezon.  Potrivit click.ro, componenţa juriului va rămâne neschimbată! Cântăreţii Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temişan şi actorul Andrei Aradits vor fi cei care vor aprecia prestațiile concurenților! Anul trecut, cântăreţul Alin Pascal, în vârstă de 36 de ani, a fost desemnat marele câştigător al celui de-al 12-lea sezon ”Te cunosc de undeva“, cu o transformare spectaculoasă în duhul lămpii din musicalul „”Aladdin“. Premiul în valoare de 15.000 de euro câştigat de artist a fost donat unui caz umanitar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×