Cum arăta Ramona Olaru în urmă cu 5 ani. Asistenta TV era brunetă și nu avea forme. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/04/2020, 15:22
Cum arăta Ramona Olaru în urmă cu 5 ani. Asistenta TV era brunetă și nu avea forme. Foto
Cum arăta Ramona Olaru în urmă cu 5 ani. Asistenta TV era brunetă și nu avea forme. Sursa foto: Instagram.com

Ramona Olaru (31 de ani) este frumoasă, are forme de invidiat și un job care-i aduce numeroase satisfacții, însă în urmă cu câțiva ani arăta cu totul altfel. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a urcat pe unul dintre conturile sale de socializare o imagine din vremea studenției, iar fanii au rămas de-a dreptul uimiți.

Cum arăta asistenta TV Ramona Olaru în timpul facultății

Frumoasa blondină este o prezență extrem de plăcută pe micile ecrane și reușește să atragă toate privirile fie că este vorba de femei sau de bărbați. Ramona Olaru nu a fost întotdeauna sexy dată este să ne luăm după o fotografie de acum 5 ani în care vedeta nu intervenise la nivelul bustului.

La fel de frumoasă era și în anii studenției, doar că Ramona Olaru nu avea aceeași nuanță a părului, ci era brunetă. În timpul studiilor la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București vedeta era mult mai slabă decât acum, neavând formele apetisante cu care face furori.

Ramona Olaru în timpul studenției
Așa arăta Ramona Olaru în urmă cu 5 ani. Sursa foto: Instagram.com

Ramona Olaru, dezvăluiri despre primul său loc de muncă

Ramona Olaru este considerată asistenta de televiziune cu cele mai lungi picioare de la noi din țară și una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Vedeta surprinde cu atitudinea sa optimistă, zâmbetul larg și buna dispoziție de care dă dovadă.

Sexy asistenta a mărturisit în trecut că lucrează de la vârsta de 12 ani pentru că și-a dorit mereu să fie independentă din punct de vedere financiar. Iubita lui Cuza de la „Noaptea Târziu” provine dintr-o familie modestă, părinții săi sprijinind-o mereu.

Vedeta a declarat că primul job l-a avut chiar în timpul vacanței din școala generală. A lucrat pentru prima dată ca picol în cadrul unui restaurant.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni.

Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună «Îți dăm noi bani»”, povestea Ramona Olaru în urmă cu ceva vreme, relatează spynews.ro.

Frumoasa blondină a trecut în urmă cu un an printr-un divorț, iar la scurt timp s-a îndrăgostit din nou. După doar 3 luni de la depunerea actelor la notar Ramona Olaru și-a găsit fericirea în brațele lui Cuza.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×