Ramona Olaru și iubitul ei Cuza, protagoniștii unei cereri în căsătorie: ”Eu nu cred”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 10:03
Ramona Olaru și iubitul ei Cuza, protagoniștii unei cereri în căsătorie: ”Eu nu cred”
Ramona Olaru a fost ceută în căsătorie de iubitul ei Cuza, în glumă. Sursa foto: Instagram.com

Ramona Olaru și Iulian-Adrian Popescu, cunoscut în mediul online sub numele de Cuza, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni și pare că relația lor este una foarte serioasă. Cântărețul de la „Noaptea Târziu” a mărturisit că o va cere în căsătorie pe frumoasa asistentă când va fi pregătit, dar când va fi acel moment?

Ramona Olaru, cerută în căsătorie de iubitul ei Cuza

Cunoscutul vlogger Cuza a reușit să-i cucerească inima asistentei TV Ramona Olaru la scurt timp după ce vedeta a divorțat la notar de fostul soț, Bogdan. Artistul și blondina se iubesc la nebunie, motiv care l-a făcut pe Cuza să-i adreseze Ramonei marea întrebare.

„Vrei să fii soția mea? Mă abțin de la orice tip de comentariu, vreau să-ți văd reacția. Tu vrei să te măriți cu mine? Eu vreau, bineînțeles. A fost foarte greu să mă organizez.

Eu vorbesc serios. Eu o iubesc, dar nu vreau să fim penibili, încerc să intru doar cu un sfert de picior să văd ce se întâmplă” a spus Cuza în timp ce se aflau la un eveniment monden, relatează spynews.ro.

Cum a reacțioanat Ramona când s-a prins că totul este o glumă

Totul a decurs ca la carte. Cuza a apelat la ajutorul prietenilor săi, s-a pus în genunchi și i-a cerut mâna iubitei sale. Ramona a rămas surprinsă inițial, dar mai apoi s-a prins că totul este o glumă. Asistenta TV nu s-a supărat și chiar a intrat în jocul iubitului ei.

„Da! Ai vrut să faci o glumă sau ceva? Eu am băut trei shot-uri de tequilla. Eu nu cred. Am ajuns aici în punctul acesta, mulțumesc tuturor fanilor mei și familiei și mulțumesc baby că te iubesc.

Nu mai pot după dragostea ta. Vorbești serios? Eu mă așteptam la altceva cu cererea în căsătorie. El mi-a zis că o să se întâmple asta când o să fie foarte sigur că își dorește”, a mărturisit asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, potrivit sursei menționate.

Ramona Olaru a dezvăluit că nu a primit niciun inel de la Cuza, ci totul a fost o simplă farsă pusă la cale pentru a-i vedea reacția. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz și se iubesc cu patimă de 7 luni.

Frumoasa asistentă TV a divorțat după 5 ani de relație și 2 de căsnicie. Se pare că Bogdan, fostul soț se mutase de acasă cu două luni înainte de a depune actele de divorț la notar. Surse apropiate Ramonei au declarat că vedeta a făcut totul să-și salveze căsnicia, dar nu s-a mai putut în cele din urmă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×