Cum arată o zi normală din viața Antoniei. Iubita lui Alex Velea petrece mult timp cu copiii

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/04/2020, 08:52
Cum arată o zi normală din viața Antoniei. Iubita lui Alex Velea petrece mult timp cu copiii
Cum arată o zi normală din viața Antoniei. Iubita lui Alex Velea petrece mult timp cu copiii. Sursa foto: Instagram.com

Antonia, ca și ceilalți artiști se află într-o pauză muzicală din cauza pandemiei de coronavirus, dar îndrăgita artistă nu duce lipsă de activități, mai ales că are aproape familia. Cântăreața a mărturisit cum arată o zi din viața ei de când stă acasă, dar și de ce îi este cel mai dor perioada aceasta.

Ce activități are Antonia pe parcursul unei zile de când stă acasă

Iubita lui Alex Velea nu se plictisește de când stă acasă din cauza virusului, ci are foarte multe activități alături de cei doi băieți, Dominic și Achim. Antonia petrece foarte mult timp în compania celor mici alături de care adoră să se uite la desene, să citească sau să se joace.

„Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet”, a spus artista într-un interviu pentru click.ro.

Totodată, artista a mărturisit că băieții se joacă foarte mult împreună, dar și cu părinții. Singurul regret pe care-l are Antonia în momentul de față este că nu o are alături și pe fiica Maya care locuiește în Italia alături de tatăl ei.

Artista despre fiica sa Maya: ”Îmi lipsește foarte mult”

Frumoasa brunetă a declarat că vorbește zilnic cu fiica sa care este foarte informată în privința virusului care circulă în întreaga lume. Micuța Maya este bine, nu a mai ieșit din casă de foarte mult timp, dar iubita lui Alex Velea se simte incompletă și îi duce lipsa.

„Da, Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa  este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine”, a mai declarat Antonia.

Întrebată de ce îi este dor cel mai mult perioada aceasta artista a mărturisit că fiica sa îi lipsește enorm, dar îi este dor și de concerte și de întâlnirile cu fanii, în ciuda faptului că de foarte multe ori munca îi ocupa tot timpul și nu reușea să se odihnească.

„Îmi e dor de viaţa de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii.

Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum”, a mărturisit cântăreața, potrivit sursei menționate anterior.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×