Antonia se teme pentru fiica ei, Maya, care locuiește în Italia cu fostul ei soț. Vedeta nu își poate vedea copila în această perioadă dificilă

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 11:22
Antonia se teme pentru fiica ei, Maya, care locuiește în Italia cu fostul ei soț. Vedeta nu își poate vedea copila în această perioadă dificilă
Antonia ține legătura cu fetița ei Maya, care se află în Italia. Sursa foto: Instagram

Cântăreața Antonia stă în carantină în țară, alături de Alex Velea și cei doi băieți pe care îi au împreună, însă inima ei bate cu putere când se gândește la fata pe care o are cu Vincenzo Castellano, Maya, care se află în Italia.

Antonia ține legătura cu fostul ei soț și Maya, fata pe care o au împreună

Apropiații vedetei au declarat pentru spynews.ro că Antonia este foarte îngrijorată pentru Maya, dar că este ținută la curent cu tot ce face copila.

Antonia s-a speriat foarte tare după ce a văzut ce se întâmplă în Italia, țară unde s-au înregistrat cele mai multe decese de COVID-19.

Cântăreața vrea să revină cât mai repede pe scenă

Cu toate acestea, artista are încredere în Vincenzo și în familia fostului ei soț, care au asigurat-o că au grijă de Maya și nu ar trebui să se panicheze deloc.

Unul din marile regrete ale vedetei este că nu va putea să își sărbătorească ziua de naștere alături de fetița ei. Antonia va împlini 31 de ani pe 12 aprilie și, după cum evoluează lucrurile, va fi o zi de naștere în carantină.

În tot acest timp, cântăreața care a spart topurile cu piesa „Trika trika” stă în casă împreună cu Akim și Domnic, băieții ei și cu tăticul acestora, sufletul ei pereche, Alex Velea.

Vedeta postează des pe Instatory tot ce face, ținându-i astfel la curent pe fani cu noile sale proiecte, chiar dacă perioada asta e una grea pentru artiști, căci toate concertele au fost anulate.

„Abia aștept să treacă toată perioada asta și să pot merge iar la concertele tale”, a scris o fană la o poză pe care Antonia a urcat-o pe Instagram, la care a scris că îi lipsește scena și interacțiunea cu publicul.

Vedeta are parte în acest timp de sprijinul emoțional al lui Velea, dar și al mamei sale, cu care are o relație cu totul specială.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×