Antonia, anunț plin de surprize. Ce se întâmplă, de fapt, între ea și Alex Velea. A recunoscut ce fac când nu îi vede nimeni

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/03/2020, 09:38
Antonia, anunț plin de surprize. Ce se întâmplă, de fapt, între ea și Alex Velea. A recunoscut ce fac când nu îi vede nimeni
Alex Velea ar fi făcut videochat, dacă nu se apuca de muzică Sursa foto zutv.ro

Relația dintre frumoasa Atonia și musculosul Alex Velea merge ca pe roate, iar când nu sunt împreună ambii suferă enorm, dovadă fiind perioada în care Alex Velea a fost plecat din țară la emisiunea Asia Express, difuzată de Antena 1. Antonia a suferit enorm pentru că era departe de iubitul său și a postat mesaje peste mesaje pe rețelele de socializare.

Antonia a vorbit deschis despre momentele intime cu Alex Velea

Deși au o relație de câțiva ani, între cei doi se pare că nu a intervenit acea ființă hidoasă, pe care o numim monotonia. Antonia a vorbit recent despre cum ține flacăra iubirii aprinsă. De multe ori, flacăra devine o adevărată vâlvătaie!

Frumoasa cântăreață a vorbit deschis despre aspecte mai puțin abordate de ea până acum. A acordat însă un interviu pentru viva.ro, în care a recunoscut cu mâna pe inimică cum îl cucerește pe Alex Velea în fiecare zi.

Antonia îl lasă cu gura căscată pe iubitul Velea

Antonia a declarat că ea și Velea au o chimie sexuală incredibilă și a mai mărturisit că din când în când îi mai face artistului câte o surpriză și se îmbracă sexy, lăsându-l fără cuvinte.

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară”, a spus Antonia.

”Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi mai fac surprize din când în când”, a mai mărturisit artista.

Rămâne de văzut cum se vor înțelege cei doi după ce vor deveni soț și soție, deoarece acum sunt doar iubiți. Chiar dacă au împreună doi copii, Alex Velea se parec nu a cerut-o încă de soție pe frumoasa Antonia.

”Nu m-a cerut, încă.  Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine”, a spus Antonia, pentru sursa citată. Cântăreța trebuie să-și rezolve mai întâi problemele în instanță cu fostul soț, Vincenzo Castellano, cu care are o fată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×