Cum arăta Nicoleta Luciu în prima zi de școală

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/09/2018, 15:24
Cum arăta Nicoleta Luciu în prima zi de școală GALERIE FOTO
Cum arăta Nicoleta Luciu în prima zi de școală

Prima zi de școală nu se uită niciodată.  Vedetele au împărtășit cu fanii lor poze din prima zi de școală. Celebrele poze cu uniformele albastre au fost purtate de  numeroase persoane: Teo Trandafir, Corina Caragea, Diana Dumitrescu, Elena Gheorghe , Elena și Ioana Băsescu, Nicoleta Luciu, Andreea Esca.

De nerecunoscut mai sunt și alte persoane publice din showbiz-ul românesc precum și: Andi Moisescu și Smiley.

Prima zi de școală pentru Nicoleta Luciu

Cele mai cunoscute vedete au împărtășit cu cei care îi adrmiră poze și alte amintiri cu ei din primele zile ale școlii. Îmbrăcată în uniformă, Nicoleta Luciu. La vârsta de șaspte ani, arăta ca o școlăriță veritabilă. Nimeni de la acea vreme n-ar fi crezut ce urma să devină aceasta.  În prezent, bruneta este una dintre cele mai sexy mămici și nu una oarecare. Aceasta are acasă patru copii.

Citește și: Andreea Esca plătește o avere pentru facultatea fiicei sale, Alexia!

Citește și: Carmen Iohannis, prima zi din noul an școlar. E diriginta unei noi serii de elevi

Prima zi de școală

Prima zi de școală nu se uită niciodată. Emoțiile unuia dintre cele mai plăcute începuturi au fost împărtășite de artiștii și prezentatorii autohtoni.

 Loredana, cunoscuta cântăreață, se putea lăuda încă de pe atunci de un mare succes. Se pare că blonda a  fost comandant de unitate în școală, un fel de șefă a elevilor.

Loredana Groza in prima zi din clasa primara
Cum arăta Loredana Groza în prima zi de școală în clasa primară

Andi Moisescu a prin noul început cu degetul bandajat, în urma unui accident pe care l-a avut din cauza unei uși. Nu prea a avut noroc, acesta a nimerit în clasa celei mai severe învățătoare.

Andi Moisescu in clasele primare
Prezentatorul Andi Moisescu în noul an scolar în clasele primare

Andreea Esca s-a ales încă din prima zi cu o poreclă. Se pare că pe atunci i se spunea „piticot’.  „Când eram mică eram foarte, foarte micuță de înălțime și toată lumea se aștepta, când mă întreba ceva, să răspundă cineva cu o voce subțire. Și eu aveam o vocea foarte groasă, speriam pe toată lumea”, a povestit prezentatoarea de știri.

Andreea Esca in primele zile din clasele primare
Cum arata Andreea Esca in prima zi din clasa primară

Cătălin Măruță a mărturisit că mereu i-a plăcut să învețe, așadar, rezultatele sale au fost răsplătite pe măsură de-a lungul anilor.

 Catalin Maruta in primele zile din clasa primara
Cum arăta Catalin Maruta în prima zi de școală în clasa primară

Smiley a povestit amuzat că până și atunci avea success la fete. “Am niște sentimente amestecate acolo. Eram foarte entuziasmat că mă duc la școală, eram foarte speriat că nu știam pe nimeni. Îmi aduc aminte că a venit mama să mă ia. Știu că m-am așezat cu o fată în bancă, m-am orientat bine de atunci. Am stat cu ea până când s-a mutat din clasă. Era prin clasa a treia. N-am plâns, sigur n-am plans”, a afirmat Andrei Tiberiu Maria, cunoscut ca Smiley.

Andrei Tiberiu Mariu, cunoscut ca Smiley, in prima zi de scoala din clasele primare
Andrei Tiberiu Mariu, cunoscut ca Smiley, in prima zi de scoala din clasele primare

Ioana și Elena Băsescu: „Am regăsit cu drag o fotografie din prima mea zi de şcoală, unde sunt alături de sora mea, Ioana, cel mai important sprijin al meu din acea zi“, a scris pe blogul său, lângă amintire alăsată, Elena Băsescu.

Fiicele fostului presedinte al tarii in primele zile de scoala
Elena si Ioana Basescu in sarafan asteptand sa plece la scoala
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×