Andreea Esca plătește o avere pentru facultatea fiicei sale, Alexia!

Ana Chivu   
în Poze haioase
10/09/2018, 14:37
Andreea Esca plătește o avere pentru facultatea fiicei sale, Alexia! GALERIE FOTO
Cat plateste Andreea Esca pentru facultatea fiicei sale? Alexia Eram începe facultatea peste hotare.

Andreea Esca plătește o sumă fabuloasă pentru facultatea din Anglia la care a aplicat Alexia. Fiica cunoscutei prezentatoare de știri a terminat anul acesta Liceul Francez din Capitală. Proaspăta absolventă a ales să înceapă studiile în Anglia, unde va studia intens marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei.

Acum puțin timp și-a sărbătorit majoratul înainte să-și facă bagajele pentru plecare. Părinții săi i-au organizat o petrecere de vis, chiar la Loft, unul dintre cele mai fițoase cluburi din București.

Andreea Esca, suma plătită pentru facultatea fiicei

De curând, fiica celei mai cunoscute și iubite prezentatoare de știri de la ProTV a terminat liceul. Tânăra de 18 ani a decis să studieze în Anglia, la facultatea de marketing, publicitate și relații publice. „Voi merge în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde voi studia marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei”, a declarat Alexia Eram, fiica prezentatoarei.

Citește și: Iuliana Doroftei de la „Bravo, ai stil!” a slăbit enorm! Fanii sunt îngrijorați

Citește și: Carmen Iohannis, prima zi din noul an școlar. E diriginta unei noi serii de elevi

Taxele pe care le plătește Andreea Esca pentru facultatea fiicei sale nu au fost greu de găsit. Acestea sunt postate pe site-ul Universității de Arte Creative  pentru anul universita 2018-2019. Se pare că Andreea Esca plătește o avere pentru studiile Alexiei. Numai un an de studiu costă aprocimativ 15.000 de lire sterline. La această sumă se adaugă, bineînțeles,  cazarea, masa și transportul. Cheltuielile suportate de familia Alexiei se duc undeva la 30.000 de lire sterline pe an.

Alexia va studia în străinătate 3 ani, așa că renumita prezentatoare va trebui să scoată o avere din buzunar. Aproximativ 90.000 de lire sterline va  fi suma pe toți anii. Dacă aceasta se va hotărâ să facă și un master, se vor mai adăuga încă 20.000 d elire sterline. Totalul sumei mari pe care trebuie s-o plătească Andreea Esca și soțul acesteia este de aproximativ 110.000 de lire sterline, adică 125.000 de euro.

Alexia vrea să vină cât de des poate în țară

„Sper că distanța ne va apropia mai mult, în ultima perioadă nu prea ne-am văzut, că am fost cu BAC-ul, dar urmează o vară incendiară. Ne-am propus să mergem în vacanțe, să mergem la Untold, la Neversea, cu prietenii. Facem ce fac toți adolescenții. Mergem la o cafenea în parc. (…) Piesa „Dacă pleci” e pentru ea. În piesă îi spun să nu mă lase dacă pleacă! (…) Noi nu suntem geloși. Nu există așa ceva. Nu știm cine e mai gelos dintre noi doi sincer”, a declarat iubitul fiicei vedetei de la ProTV.

„Suntem amândoi puțin geloși…(…) Eu am de gând să mă întorc în țară din două în două săptămâni. Așa că n-o să fie nicio problemă. Ne va fi dor unul de altul”, a mărturisit chiar fiica Andreei Esca.

Relația Alexiei cu Mario Fresh

 ”Ideea piesei se inspiră din viaţa mea. E vorba despre povestea mea de dragoste cu iubita mea, Alexia. Ea pleacă la facultate la Londra, anul ăsta în septembrie. Am zis să fac o piesă pentru ea, să-i dedic o melodie. Abia aştept să plece să-i demonstrez că încă mai rezistă relaţiile la distanţă.

Planul este două și două, adică două săptămâni eu, două săptămâni ea. O să reușim, vedem. La două săptămâni să merg eu câteva zile acolo, după care, la două săptămâni vine ea.  Oricum, are cinci luni de vacanță pe an. Facem doi ani de relație în foarte scurt timp, vreo două săptămâni. Cel mai mult despărțiți am stat două săptămâni. Credem în relațiile la distanță. Nici nu-mi fac probleme”

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×